Diskuse ke článku Kingsoft Office - kancelářský balík z Dálného východu

Kingsoft Office

Napsal/a: Danny

Přidáno: 23.02.2013 21.34

Odpovědět

Používám ho na svém tabletu a není možné si na něj stěžovat. Ve verzi pro Android má navíc pár velmi užitečných funkcí jako například možnost začít, díky dvěma kliknutím, kreslit do samotného dokumentu (vynikající věc, pokud potřebujete narychlo zaznamenat například nějaký graf). Další vychytávkou je možnost připojení právě vyfoceného obrázku. Díky jednomu kliknutí se otevře fotoaparát, vyfotíte a okamžitě máte foto v dokumentu a tam ho upravujete jako klasický vložený obrázek. Pro práci na tabletu asi ideální pomocník.

Nesouhlasím

Napsal/a: Mirek

Přidáno: 24.02.2013 10.32

Odpovědět

Mslím, že se mýlíte, co do výčtu klíčových komponent. Excel i Word jsou sice nezpochybnitelný základ, ale každá náhražka původních Office bude k ničemu bez toho základního – Outlooku! Toto tvrdím jako majitel licence na sice již zastaralý nicméně za své vlastní peníze poctivě koupený Office 2000, který mi na starším PC slouží výborně. Bohužel nefunguje na novém notebooku s Windows 7, takže to musím řešit přes Thunderbird a LibreOffice, což je kombinace k uzoufání nedostatečná při přímém srovnání s 10 let starými Office!

to Mirek - Outlook

Napsal/a: regine

Přidáno: 02.03.2013 23.37

Odpovědět

Outlook – nic proti němu, ale znám lepší plánovače (mail je tam jen přílepek i podle Microsoftu) a například na dnes již zanikající Lotus (IBM pohřbilo více dobrých produktů = nejen Lotus, ale i Informix, … jen pro vykradení patentů) pořád nemá.

a co čeština?

Napsal/a: Roman

Přidáno: 05.08.2014 12.54

Odpovědět

To by mě zajímalo daleko víc než Outlook, jak psát česky, když připojím k tabletu klávesnici. Místo Outlooku používám EssentialPim.

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny