Soutěž: Nafoťte počítač a vyhrajte Zoner Photo Studio 16!

Sponzorované odkazy

Soutěž: Nafoťte počítač a vyhrajte Zoner Photo Studio 16!

Léto se pomalu chýlí ke konci a z dovolených nám zůstalo plno fotografií a vzpomínek. Třídění a úprava fotek nemusí být otrava, pokud máte k dispozici kvalitní editor a správce fotografií, kterým Zoner Photo Studio bezesporu je. Připravili jsme si pro vás exkluzivní soutěž o tři licence šestnácté verze Zoner Photo Studio, které do soutěže věnovala společnost ZONER software, a.s.

Co je třeba udělat pro výhru?

Náplní soutěže je zachytit fotografii vaše pracovního prostoru s počítačem, kde trávíte nejvíce času. Pro letmé nastínění může jít o pracovní stůl se stolním počítačem, sezení na terase či třeba vyhřátou postel s notebookem. Originalita se cení, proto Vám více neprozradíme, abychom nevědomky nevytvořili hranice vaší fantazie. Fotografii poté můžete dle libosti upravit, či nechat být tak, jak je zachytil snímač fotoaparátu. Důležité je k fotografii připojit krátký komentář vystihující atmosféru a myšlenku fotografie.

Důležitá data a informace

Soutěž probíhá od pondělí 23. září až do pondělí 4. listopadu. Vaší soutěžní fotografii můžete poslat na adresu soutez@swmag.cz. Vítězné fotografie bude vybírat redakce SWMag.cz a HerniMag.cz. Vyhodnocení proběhne do 21 dní po ukončení soutěže. Poté výherce sami zkontaktujeme a všechny soutěžní fotografie (vítězné i nevítězné) následně zveřejníme na webové galerii Zonerama.

Vyhodnocení provede redakce SWMag.cz a první tři místa budou odměněny těmito cenami:
1. místo – Zoner Photo Studio 16 Pro
2. místo – Zoner Photo Studio 16 Home
3. místo – Zoner Photo Studio 16 Home

V e-mailu s fotografií nezapomeňte vyplnit předmět (např. Soutěž o ZPS 16), napsat celé jméno, adresu bydliště, telefonní číslo a komentář k přiložené fotografii. Minimální rozlišení fotografie je 1024×600 pixelů a maximální velikost fotografie je 3 MB. Fotografie posílejte ve formátu .png či .jpg.

Společnosti ZONER software, a.s děkujeme za poskytnutí cen.

Pravidla soutěže

Účastí v této soutěží souhlasíte s následujícími pravidly soutěže.

  1. Provozovatel soutěže je MediaNest s.r.o., Dukelská 1616/5, 748 01 Hlučín.
  2. Každý soutěžící smí poslat pouze jednu fotografii.
  3. Každý soutěžící je povinen v e-mailu uvést své úplné jméno, celou adresu a telefonní číslo. Výherce bude kontaktován na e-mailu a telefonicky.
  4. Provozovatel se zavazuje, že zaslané informace soutěžících budou využity jen pro potřeby soutěže a poté budou z databáze odstraněny.
  5. Provozovatel soutěže se zavazuje, že Vaše kontaktní údaje nebudou poskytnuty třetím osobám, s výjimkou výherců, u kterých uvedeme pouze celé jméno a město. Celé jméno všech soutěžících uvedeme u fotografií na Zoneramě.
  6. Soutěžní fotografie musí mít minimálně 1024×600 a maximální velikost 3 MB. Povolený formát je .jpg či .png.
  7. Každý soutěžící musí k fotografii přidat krátký komentář vystihující atmosféru a myšlenku fotografie.
  8. Všechny fotografie budou po skončení soutěže zveřejněny na webové galerii Zonerama, vítězné fotografie budou vedle toho zveřejněny také na SWMag.cz a Facebooku. Soutěžící tedy souhlasí s tím, že jeho fotografie bude uveřejněna v galerii Zonerama, na Facebooku a také na SWMag.cz.
  9. Výhru nelze vymáhat soudní cestou.
  10. Je zcela zakázáno při soutěži porušovat autorská práva a používat fotografie, které soutěžící nevytvořil. Pokud by byla nalezena taková fotografie, bude vyřazena ze soutěže.
  11. Adresa vytvořená pro tuto soutěž je určena výhradně jen pro potřeby soutěže, tudíž nebude brán ohled na e-maily nesouvisející se soutěží.
  12. Ze soutěže jsou vyřazeni všichni redaktoři, spolupracovníci či rodinní příslušníci magazínu SWMag.cz.

Článek Soutěž: Nafoťte počítač a vyhrajte Zoner Photo Studio 16! byl publikován 23. září 2013 v 00.00 v rubrice Programy a Internet. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...