HerniMag.cz: Vyhrajte s Hernibox.cz a ILike.Cz hodnotné ceny!

Sponzorované odkazy

HerniMag.cz: Vyhrajte s Hernibox.cz a ILike.Cz hodnotné ceny!

Ve spolupráci s herními portály Hernibox.cz a ILike.Cz jsme si pro vás připravili speciální soutěž o hodnotné ceny. Zima je v plném proudu a sluníčko opouští oblohu velmi brzy, a tak se nám otevírá výborný čas na příjemné chvilky strávené u herních konzolí v teple našich domovů. Hledáte nějaké zajímavé tituly na dlouhé zimní večery? Zasoutěžte si s námi a o zábavu budete mít jistě postaráno!

Neutuchající akce s vybroušeným příběhem

Jak napovídá již nadpis, hry Starhawk a Folklore nabízejí vybroušenou akční jízdu. Začněme nejprve u prvně zmiňovaného Starhawku, který pochází z produkce vývojového studie Lightbox Interactive. Jde o ostřílené studio mající na kontě tituly jako Twisted Metal: Black, Warhawk či War of the Monsters. Starhawk je third-person střílečka se sci-fi tématikou a jde o nástupce úspěšné akce Warhawk. V hlavní roli účinkuje Emmett Graves, těžař na jedné z planet ve vzdáleném vesmíru, který se dostane do křížku s nepříliš přátelskými lidmi, lépe řečeno monstry, ozářenými Rift energií. Čeká vás jak slušná porce zábavy ve hře jednoho hráče, tak i povedený multiplayer.

Japonští vývojáři pravidelně přinášejí velmi zajímavá RPG s autentickou grafikou a dobrými bojovými systémy. Výjimkou není ani RPG Folklore z produkce Game Republic. Jde sice o méně známé studio, na svém kontě však má řadu zajímavých titulů, mezi které patří například série Genji či titul Every Party. Folklore nabízí neotřelý příběh s opravdu parádní atmosférou a zábavným bojovým systémem. Chybět nesmí ani občasné potyčky s pořádně silnými bossy.

Co musíte udělat pro výhru?

Náplní soutěže je zodpovězení tří níže uvedených soutěžních otázek, přičemž otáčka číslo 1 a 2 je typu a),b),c) a třetí otázka je tipovací. Vaše odpovědi nám pište na soutěžní e-mail soutez@swmag.cz v následujícím tvaru:
Otázka č.1: písmeno vaší odpovědi
Otázka č.2: písmeno vaší odpovědi
Otázka č.3: váš číselný tip

Soutěžní otázky

Otázka č. 1:
Kdo je maskotem webu Hernibox.cz?
a ) želva
b ) lišák
c ) medvěd

Otázka č. 2:
Kolik her se nachází na webu s online hrami ILike.Cz?
a ) necelé 3000
b ) necelých 500
c ) necelé 2000

Otázka č. 3:
Kolik lidí přečetlo recenzi Euro Truck Simulator 2 na magazínu HerniMag.cz od vydání až do 11.12.2013?
Váš odhad pošlete na soutěžní e-mail soutez@swmag.cz.

Důležitá data a informace

Soutěž probíhá od středy 18. prosince 2013 až do pátku 17. ledna 2014. Správně odpovědi a vaše tipy nám posílejte na e-mailovou adresu soutez@swmag.cz. Po ukončení soutěže budou vybráni tři čtenáři, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku číslo 1 a 2 a měli nejlepší tip v otázce číslo 3. Výherce sami zkontaktujeme e-mailem, případně telefonicky, nejdéle 7 dní po ukončení soutěže. Správné odpovědi společně se jmény výherců budou uveřejněny na internetovém magazínu HerniMag.cz.

Vyhodnocení provede redakce HerniMag.cz a trojice nejlepších soutěžících bude odměněna těmito cenami:

1. místo – Hra Starhawk pro PlayStation 3 a hra Folklore pro PlayStation 3
2. místo – Hra Starhawk pro PlayStation 3 a hra Folklore pro PlayStation 3
3. místo – Hra Starhawk pro PlayStation 3 a hra Folklore pro PlayStation 3

V soutěžním e-mailu nezapomeňte uvést předmět (například: Soutěž s HerniMag.cz), napsat celé své jméno, adresu bydliště a telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat.

Výhry do soutěže nám věnovaly herní portály ILike.Cz a Hernibox.cz. Oba dva weby jsou plné online her, které můžete hrát zdarma ve svém webovém prohlížeči. Najdete zde hry rozdělené do několika herních žánrů, takže si vybere úplně každý, a navíc si můžete na webu Hernibox.cz založit hráčský profil a díky tomu komunikovat s ostatními hráči na webu a porovnávat se s nimi díky žebříčku nejlepších hráčů.

Pravidla soutěže

Účastí v této soutěží souhlasíte s následujícími pravidly soutěže.

  1. Provozovatel soutěže je MediaNest s.r.o., Dukelská 1616/5, 748 01 Hlučín.
  2. Každý soutěžící se může této soutěže účastnit pouze jednou.
  3. Každý soutěžící je povinen v e-mailu uvést své úplné jméno, celou adresu a telefonní číslo. Výherce bude kontaktován na e-mailem, případně telefonicky.
  4. Provozovatel se zavazuje, že zaslané informace soutěžících budou využity jen pro potřeby soutěže a poté budou z databáze odstraněny.
  5. Výhru nelze vymáhat soudní cestou.
  6. Adresa vytvořená pro tuto soutěž je určena výhradně jen pro potřeby soutěže, tudíž nebude brán ohled na e-maily nesouvisející se soutěží.
  7. Ze soutěže jsou vyřazeni všichni redaktoři, spolupracovníci či rodinní příslušníci magazínu HerniMag.cz.

Článek HerniMag.cz: Vyhrajte s Hernibox.cz a ILike.Cz hodnotné ceny! byl publikován 24. prosince 2013 v 10.45 v rubrice Internet. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...