Vyhlášení čtenářské soutěže s Kaspersky Lab

Sponzorované odkazy

Vyhlášení čtenářské soutěže s Kaspersky Lab

Soutěž o tři licence vynikajícího bezpečnostního řešení Kaspersky Internet Security 2014 je u konce, a tak vám přinášíme vyhodnocení a vyhlášení trojice vítězů. Ceny do soutěže poskytla společnost Kaspersky Lab , které tímto za poskytnutí cen děkujeme.

Správné odpovědi

Nejprve si pojďme zopakovat, které otázky byly součástí soutěže a jaké jsou správně odpovědi. V první otázce jsme se ptali, k čemu slouží nástroj ZETA Shield, který se nově objevuje v produktové řadě Kaspersky Lab pro rok 2014. ZETA Shield určitě neodstraňuje dočasná data systému ani neumožňuje důmyslnou rodičovskou kontrolu. Odstranění dočasných dat v systému není doménou bezpečnostního řešení a pro rodičovskou kontrolu poskytuje Kaspersky Lab vlastní účinný nástroj, který je součástí Kaspersky Internet Security 2014. Správnou odpovědí byla odpověď c). ZETA Shield detekuje a eliminuje malware v hlubokých útrobách software. V naší recenzi jsme jej přirovnávali k ruským matrjoškám, které pod obalem jedné postavičky schovávají celou řadu dalších, menších postaviček. A přesně takto funguje také ZETA Shield, který prozkoumává software až do úplných základů a případné bezpečnostní hrozby účinně likviduje.

Druhá otázka byla tipovací a jejím předmětem byl tip kolik kybernetických útoků odhalila ve třetím kvartále 2013 celosvětově společnost Kaspersky Lab. Správná odpověď byla 500 284 715. I když jsme nepředpokládali, že bude nutné losovat, nakonec jsme museli vylosovat z devíti čtenářů, kteří správně zodpověděli první otázku a jejich tip v druhé otázce byl přesný, trojici výherců.

Výherci

Výhercům soutěže gratulujeme. Získávají roční licenci osvědčeného a účinného bezpečnostního řešení Kaspersky Internet Security 2014 pro dvě libovolná zařízení. Jména výherců naleznete níže.

Roční licenci Kaspersky Internet Securiy 2014 pro dvě libovolná zařízení získává:

  • Marie Dohnálková
  • Jindřiška Mazáčová
  • Markéta Čelechovská

Všem zúčastněným čtenářům děkujeme za odpovědi. Sledujte i nadále dění v magazínu SWMag.cz.

Článek Vyhlášení čtenářské soutěže s Kaspersky Lab byl publikován 9. ledna 2014 v 14.15 v rubrice Programy a PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...