ESET Smart Security 7 - Účinná ochrana počítače

Sponzorované odkazy

ESET Smart Security 7 - Účinná ochrana počítače

A je to konečně tady! Univerzální program, který je nadupaný nejrůznějšími nástroji, ESET Smart Security 7 nabízí uživatelům komplexní ochranu před nejrůznějšími počítačovými hrozbami. Jedná se o balíček, který obsahuje antivirus, antispam, antispyware, firewall a anti-phishingový filtr. Dále pak nabízí rodičovskou kontrolu a ochranu ukradeného zařizení Anti-Theft.

Vlastnosti programu

Mezi jeho hlavní výhody patří nástroj na ochranu počítače před všemi typy počítačových hrozeb a taktéž chrání data před malwarem, který se šíří mezi aktivními uživateli. Aktualizace virové databáze, které jsou mimochodem automatické, tudíž není potřeba zásahu uživatele a různých modulů zajišťují maximální ochranu počítače. Můžete také nastavit rodičovskou jednotku, která omezuje přístup na nastavené internetové stránky. A to ještě není vše, nabízí také nástroj firewall, který kontroluje veškerou síťovou komunikaci a chrání počítač před neautorizovaným přístupem. Díky této funkci můžete bránit neautorizovaným uživatelům připojit se k počítači a zneužít osobní data. Filtr Anti-Phishing chrání uživatele před získáním soukromých informací, například uživatelská jména, hesla, a nebo před chybnými stránkami, které se snaží o sběr soukromých informací přes přednastavené škodlivé stránky. Tento filtr taktéž zvládá blokaci internetových stránek, které jsou vytvořeny na základě zpětné vazby aktivních uživatelů o podezřelých stránkách. Kontrola vyměnitelných zařízení umožňuje blokaci neznámých CD, DVD, Blu-ray disků, a jiných médií. Taktéž Vám tento program nabízí prevenci před neautorizovaným kopírováním souborů na zařízení. S programem můžete pracovat aniž byste museli vypínat, a nebo stopovat jakékoliv programy na počítači. Vše pracuje na pozadí a vůbec nezasahuje do práce.

ESET Smart Security 7ESET Smart Security 7

Anti-Theft a jeho možnosti nastavení

Tato funkce zvyšuje bezpečnost dat ve chvíli, kdy Vám někdo odcizí Váš počítač, případně Vaše data. Jak to vše funguje? Po nainstalovaní programu a aktivaci tohoto nástroje bude Vaše zařízení stále monitorováno. Jestliže dojde k odcizení a uživatel se připojí na internet, můžete jej snadno sledovat na mapě. S nálezcem můžete taktéž komunikovat, protože při odeslání zprávy se tato zpráva zobrazí i na odcizeném zařízení. Pro aktivaci programu je však potřeba mít zaplacenou plnou verzi programu ESET.

ESET Advanced Memory Scanner a další super funkce

Exploit Blocker je funkce, která chrání uživatele před cílenými útoky malwaru, eliminuje zamykání obrazovky. Blokování se zaměřuje na nejčastější typy útoků na internetové prohlížeče apod. ESET Advanced Memory Scanner zastavuje šifrované hrozby, jejichž cílem je vyhnout se odhalení. Tímto zlepšuje detekci malwaru a umožňuje prevenci. Vulnerability Shield je funkce, která funguje na úrovni sítě a chrání před zneužitím známých zranitelností v síťových protokolech. ESET Social Media Scanner je funkce, která monitoruje a udržuje v bezpečí uživatele na sociálních sítích.

ESET Smart Security 7ESET Smart Security 7

Hodnocení na závěr

Opravdu se jedná o výtečný balíček programů, které se řadí na našem trhu k těm nejvýkonnějším a nejžádanějším. Doporučuji vřele vyzkoušet jednotlivé moduly a věřím, že s nim budete nadmíru spokojeni. Osobně tento balíček používám a jedinou výtku mám v celkové kapacitě na disku a taktéž si docela dost bere z paměti, a díky tomu dochází ke zpomalení systému.

Výborný program

Moje hodnocení:  95 %

Výhody:

  • Perfektní funkce a nástroje
  • Úžasné rozhraní a práce s funkcemi
  • Naprosto klidný chod programu bez nutnosti zásahu uživatele

Nevýhody:

  • Bere si docela dost z paměti
  • Velká kapacita na disku

Článek ESET Smart Security 7 - Účinná ochrana počítače byl publikován 17. února 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...