Webové stránky zdarma rychle – Jak na ně?

Webové stránky zdarma rychle – Jak na ně?

Webové stránky jsou dnes jedním ze základních principů osobní i firemní prezentace, a tak se jedná o velmi důležitý prvek, který není radno přehlížet. V případě osobního webu je důležité své čtenáře přilákat na zajímavé články a názory. Firemní webová prezentace pro změnu přináší čtenářům základní přehled o firmě a novinky, aktuálně nabízené akce a řadu dalších nezbytných informací. Podívejme se jak snadno a rychle vytvořit zajímavé webové stránky.

Důmyslný systém snadné tvorby

První pocit ve čtenářích webových stránek bezesporu vzbuzuje design a uživatelské rozhraní. Musí jít o jednoduché a zároveň velmi zajímavé rozhraní s různorodými možnostmi, které poskytuje pokročilé nastavení. Vlastní programování komplexního systému vyžaduje značné znalosti v oboru, nebo důkladné studium. Snazší a často mnohem účinnější je volba již hotového systému, který nabízí široké možnosti individualizace. Nová doména a hardwarové zázemí je velmi příjemnou a užitečnou nadstandardní službou. Zajímavé a komplexní webové stránky může nabídnout například služba Netstranky.cz.

Ukázka nejoblíbenějších šablonUkázka nejoblíbenějších šablon

Pokud vytváříte čistě osobní web, na kterém chcete představit svoji osobu a nebo se chcete se svými čtenáři podělit o vlastní recenze, názory a myšlenky, k dispozici je zcela zdarma služba obsahující pokročilé nastavení vlastního webu, webhosting a samozřejmě také vlastní doménu. Možnosti služeb Netstranky.cz jsou i ve zdarma dostupné variantě velmi přijatelné. I webové stránky zdarma tak mohou být velmi zajímavé. Navíc je web k dispozici ihned po nastavení a nemusíte se učit žádný programovací jazyk, či poznávat složité uživatelské rozhraní. Vše je opravdu intuitivní.

V případě, že plánujete se svým osobním webem proniknout mezi více uživatelů, jistě oceníte e-mailovou schránku s doménou vašeho webu a vyšší paměťové prostory. Byť tato služba je již za velmi přijatelný roční poplatek, nabízí mnoho nadstandardních možností při vlastní tvorbě webu. Paměť vám postačí například na 2000 fotografií, zaheslování jednotlivých rubrik či třeba export zálohy webu. K dispozici je 1 GB online prostoru.

Webový systém Netstranky.cz v praxiWebový systém Netstranky.cz v praxi

Kvalitní firemní webová vizitka

Firemní vizitky jsou zpravidla náročnější jak z hlediska poskytovaného prostoru, tak i z hlediska zázemí a dostupných technologií. I proto je k dispozici balíček poskytující oproti osobním webům řadu nadstandardních služeb. Nezbytný příplatek tak přináší celou řadu výhod. Ať už se jedná o 4 GB, které jsou součástí poskytovaného webhostingu, nebo třeba o možnost provozovat web na vlastní doméně a možnost spuštění e-shopu. Navíc je k dispozici možnost provozování vlastní reklamy či management práv účtů správců webu.

Vzhledné šablony, které jsou k dispozici v širokém portfoliu, vám poskytnou dobrou a neotřelou webovou prezentaci nejenom vaší firmy. Vyzdvihnout musím vedle okamžité funkčnosti, vynikající podporu a celou řadu možností v oblasti nastavení.

Přehled poskytovaných služeb a jejich vlastnostíPřehled poskytovaných služeb a jejich vlastností

Kompletní web během chvilky

Založte si webové stránky bez nutnosti znalosti jakéhokoli programovacího jazyka či složitého systému. Kompletní web totiž můžete mít během několika chvil s kompletním servisem a přehledným redakčním systémem. Ať už jde o osobní či firemní prezentaci, rozhraní a možností jeho nastavení je přehršel. Jediné, co zůstává na vašich bedrech, je obsah, který je nezbytnou součástí každého webu.

Článek Webové stránky zdarma rychle – Jak na ně? byl publikován 30. dubna 2014 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...