10 nejlepších mobilních aplikací na dovolenou

Sponzorované odkazy

10 nejlepších mobilních aplikací na dovolenou

Máte chytrý telefon? Používáte jej pravidelně? Pokud ano a zrovna se chystáte na dovolenou, tak zbystřete a přečtěte si následující článek o mobilních aplikací na dovolenou. Představíme si pár nejzajímavějších aplikací, které se Vám na dovolené mohou hodit. Většinu z nich mám osobně vyzkoušenou a nemůžu na něj dopustit.

Pumpdroid – nejbližší pumpa

Určitě se toto stále úplně každému. Najednou Vám dojde benzín a nevíte, kde je nejbližší pumpa. A nebo víte, ale jedná se o pumpu s vysokou cenou benzínu a proto se Vám nabízí tato aplikace pro mobily. Stačí mít přístup k internetu, aktualizovat data dle své polohy a na mapě si najdete nejbližší pumpy s aktuální cenou benzínu. Naprosto báječná aplikace.

PumpdroidPumpdroid

Translator – rychlý překlad

Díky této aplikaci překonáte jazykovou bariéru pár kliknutím. Dokonce zvládá i slova vyslovovat! Pokud nejste super řečníkem, rádi na cestách využijete.

Camp.cz – ubytování za hubičku

Plánujete dovolenou po České republice? Budete cestovat po zemi bez stálého ubytování? V tomto případě využijete tuto aplikaci. Stačí mít přístup na internet, aktualizovat data a na mapě se Vám zobrazí nejbližší ubytovací kempy.

Find my car – konec problému s parkováním

Ideální aplikace, která se týká i předchozí aplikace. Parkujete a nebo jedete na výlet do krajin, které tak dobře neznáte? Nevadí, zaparkujte auto, nastavte aplikaci a když se budete vracet, zapnete aplikaci a ona Vám zaparkované auto dokáže obratem najít. Vyzkoušeno, opravdu pracuje správně!

Meteoservis – počasí na dosah ruky

Aplikace, která Vám dokáže zobrazit aktuální počasí a dokonce i počasí na pár dnů dopředu. Tudíž na dovolené hned vidíte, které dny budou ty nejteplejší a které budou malinko zataženější! Ideální na rozvrh výletů.

MeteoservisMeteoservis

Hrady a Zámky ČR

Aplikace, kde naleznete veškeré informace o těchto zařízeních na území České republiky. Otevírací doba, opravdu detailně popsané.

Pivovary (CZ/SK)

Něco pro milovníky piva. Stačí si zapnout internet, GPS a dle Vaši polohy dokáže najít nejbližší hospody, kde se můžete stravovat a dát si lahodný mok.

Google Earth

Ideální aplikace pro procházení map. Nabízí vše ve 3D a stačí mít zapnut pouze internet, což má v dnešní době skoro každý uživatel chytrého telefonu.

Google EarthGoogle Earth

Pubtran / Jízdní řády – vše na jednom místě

Pravidelně aktualizované, dokonce zde najdete i výluky a podobné informace. Po grafické stránky naprosto dokonalá aplikace, kterou Vám doporučuji určitě vyzkoušet. Osobně zkoušeno a naprostá spokojenost!

Waze – GPS zdarma

Dokonalá aplikace, kterou si aktualizují sami uživatelé, tudíž informace jsou dle mého názoru někdy i odlišné, ale dle uživatelů se jedná se o poměrně oblíbenou aplikaci, takže doporučuji dále.

WazeWaze

Na závěr

Na trhu se nachází nespočet placených, ale i volně šiřitelných aplikací, které můžete na dovolené vyzkoušet. Na internetu naleznete spoustu článků, ve kterých se o těchto programech dozvíte mnohem více. Chtěl jsem Vám pouze nastínit, co vše se do mobilu dá nahrát a co Vám dovolenou zpříjemní a věřím, že Vám uleví od nervů z nečekaných problémů!

Článek 10 nejlepších mobilních aplikací na dovolenou byl publikován 1. září 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...