AVG Internet Security 2015: Plnotučný bezpečností balík

Sponzorované odkazy

AVG Internet Security 2015: Plnotučný bezpečností balík

Hledáte kvalitní a bezpečný antivir? Máte problémy s viry? V dnešním článku se podíváme na jeden z nejznámějších antivirů, který se na trhu nachází. Jedná se o antivir AVG Internet Security se straně dlouhou historií. Neváhejte a koukněte se na tento článek, ve kterém si kompletně představíme tento program, ukážeme si jeho hlavní přednosti a na závěr se podíváme na nástroje, které jsou do nejnovější verze přidány.

Co je AVG Internet Security?

Jedná se o moderní aplikaci, která nabízí vícevrstvou ochranu při každém připojení k internetu, takže si již nemusíte dělat starosti s nejrůznějšími viry a hrozbami, které se na internetu nachází. Navíc obsahuje ochrannou technologii Cloud AVG, což znamená, že jsou stále sbírány informace o nejnovějších hrozbách na internetu a jsou sdíleny mezi ostatní uživatele a díky tomu máte stále aktuální databázi virů apod.

AVG Internet Security 2015AVG Internet Security 2015

Nové funkce a nástroje ve verzi 2015

K hlavním funkcím programu patří odhalování a následné blokování nejrůznějších internetových virů, malwarů, spywarů, červů apod. Mimo jiné slouží také pro blokaci nevyžádané pošty, nebo-li spamu. Opravdu funguje, mám vyzkoušeno. Díky této funkci jsem již nemusel mazat neskutečný počet emailů, které se řadily do kategorie spamu. Taktéž je možné nastavit blokaci stránek a souborů, které na počítači budete procházet a používat. Navíc se v této verzi nachází nespočet funkcí a nástrojů, které slouží pro práci s daty. Již se nemusíte bát ztráty dat, nebo jejich odcizení. Vše bude zakódováno, bez přístupu. Při odstranění dat již nebude možné jej znova obnovit. Budou trvale přepsána! Říká se, že antivir zpomaluje chod počítače. V tomto případě to není pravdu, dokonce jej i zrychluje. Dle posledního testování dokonce při práci s programem dochází k rychlejšímu načítání internetových stránek, což je opravdu velice pomocná funkce, kterou ocení úplně každý. Pokud byste měli problém s nastavením nebo správou aplikace, tak není problém kontaktovat podporu, kde Vám velice rádi pomohou a sdělí Vám veškeré informace o antiviru.

Na závěr

Opravdu jej mohu vřele doporučit. Jedná se o jeden ze tří nejznámějších a nejčastěji používaných antivirů na světě. Osobně jsem ho vyzkoušet a musím Vám říct, že do nedávna jsem jej používal, ale pak jsem přešel na jiný program, který je, dle mého názoru, ještě na vyšším levelu. Zkuste si stáhnout dočasnou verzi a pokud s ním budete spokojení, tak pak můžete přejít na placenou verzi programu, která Vám pak nabídne veškerý servis a všechny dostupné nástroje a funkce programu.

Moje hodnocení:  90 %

Výborný program

Článek AVG Internet Security 2015: Plnotučný bezpečností balík byl publikován 3. listopadu 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...