Kaspersky Internet Security 2015: Moderní a bezpečný antivirus

Sponzorované odkazy

Kaspersky Internet Security 2015: Moderní a bezpečný antivirus

Ano, máme tady další verzi světoznámého antiviru Kaspersky Internet Security 2015, který vyniká intuitivním ovládáním, moderními funkcemi a nástroji a kvalitním zpracováním. Nabízí nespočet moderních nástrojů, které jsou vhodné pro blokaci virů a následnou práci s těmito hrozbami. Navíc disponuje českou lokalizací, takže nastavení aplikace není žádný problém. V tomto článku si tento program blíže představíme a ukážeme si jeho hlavní přednosti. Nakonec se podíváme na novinky, které ve verzi 2015 můžete najít.

Co je Kaspersky Internet Security?

Kaspersky Internet Security se snaží kombinovat ochranu proti spywaru, virům, malwaru a širokou škálu nejnovějších řešení obrany proti internetovým hrozbám a ochrání téměř jakýkoliv počítač s operačním systémem Windows, Mac a nebo telefon či tablet se systémem Android. Nabízí Vám komplexní ochranu počítače a to vše se děje v reálném čase, tudíž není možné proniknout do systému, aniž by si toho všiml tento šikovný antivirus. Nabízí intuitivní rozhraní, které je vytvořeno přímo pro uživatele. Není potřeba žádného složitého nastavení, stačí párkrát kliknout a program můžete začít plnohodnotně používat.

Kaspersky Internet Security 2015Kaspersky Internet Security 2015

Hlavní funkce

Mezi hlavní funkce tohoto antiviru patří blokace internetových virů, následná správa virů a práce s databázi. Mimo jiné zabraňuje vniknutí virů do počítače. Díky tomuto antiviru již nebudete mít problém s nejrůznějšími hrozbami na internetu. Databáze virů je denně aktualizována, tudíž nejnovější viry se do Vašeho počítače nemohou dostat. Díky aktualizacím v reálném čase a velice rychlé obraně proti novému viru, malwaru nebo spywaru je tento antivir jasnou volbou číslo jedna. Kaspersky Lab nabízí zabezpečení a efektivitu, což znamená, že aplikace pracuje na pozadí a tím pádem nedochází ke zpomalení chodu počítače, ale výkon zůstává stejný. Speciální herní režim, který byl vyvinut v této verzi, Vám nabídne ničím nerušený zážitek ze hry.

Závěrem

Jedná se o moderní antivirus, který nabízí kvalitní a uživateli prověřené nástroje a funkce, které pomáhají k ochraně Vašeho počítače. Správa programu je opravdu jednoduchá, instalace taktéž a proto Vám doporučuji jej alespoň vyzkoušet a třeba si jej zamilujete a pořídíte si placenou verzi, která v sobě skrývá všechny vlastnosti, které můžete při práci s tímto oborem potřebovat. Stáhněte si trial verzi, která je zdarma, a pak můžete přejít na verzi plnou.

Moje hodnocení:  85 %

Výborný program

Článek Kaspersky Internet Security 2015: Moderní a bezpečný antivirus byl publikován 10. listopadu 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...