AntiTheft aplikace: Kontrola ztraceného zařízení

Sponzorované odkazy

AntiTheft aplikace: Kontrola ztraceného zařízení

Myslím si, že s tímto problémem se v dnešní době setkal úplně každý. Taky se Vám stalo, že si prostě odložíte telefon a nebo tablet a zapomenete, kde jste to předtím položili? A nebo se Vám může stát, že jej někdo odcizí. A co mám pak dělat? Většinou se člověk může obrátit na příslušné orgány ČR, ale většinou se stane, že zařízení již v životě nebudete mít v ruce. A proto Vám chci v dnešním článku představit program, který disponují funkci AntiTheft, která dokáže lokalizovat ztracený mobil a nebo tablet přes internet. Dokonce se ztracenými zařízeními můžete dělat nejrůznější věci, od blokace až po smazání kompletního disku apod. Všechny přednosti programu naleznete v článku, takže se pohodlně usaďte a doufám, že si jej pak nainstalujete a vyzkoušíte. Je bomba!

Avast Anti-Theft

Jako první si dnes představíme aplikaci od světoznámé společnosti Avast Anti-Theft, která disponuje několika zajímavými nástroji, které si představíme za malinkou chvíli. Ukážeme si něco z praxe. Ztratí se Vám telefon, co s ním můžete, pokud se připojí k internetu, vše udělat? Můžete si jej například nechat zobrazit na mapě. Stačí aby se zařízení připojení k internetu, přes Wi-Fi a nebo mobilní sítě a také je možné použití GPS lokalizace. Pokud se zařízení připojí k internetu, můžete jej uzamknout tak, aby se nemohl dostat k Vašemu nastavení a hlavně k Vašim soukromým datům. Mimo jiné se zde nachází zajímavá funkce při změně SIM karty. Pokud se stane a zloděj si vloží novou kartu do telefonu, může Vám program automaticky nové číslo poslat na druhé číslo, které máte uvedeno jako sekundární telefonní číslo a následně Vám přijde ve zprávě i poloha Vašeho mobilu a můžete jej rychle dohledat. Pokud ani toto nepomůže, můžete zapnout šíleně hlučnou sirénu, která jde vypnout pouze manuálním vypnutím zařízení. Kromě výše uvedených funkcí a nástrojů nabízí řadu dalších věcí, které můžete využít při ztracení zařízení. Od upozornění na ztrátu, přes vzdálený odposlech až zobrazení zprávy na displeji telefonu.

Moje hodnocení:  99 %

Avast Anti-TheftAvast Anti-Theft

Závěrem

Chcete abych byl zcela upřímný? Jedná se o brutálně vypracovaný program, který nemá na trhu, dle mého názoru, konkurenci. Osobně jej používám a musím říci, že je naprosto spolehlivý a mohu mu zcela věřit. Pokud nechcete dopadnout jako většina uživatelů, kteří toto neřeší, tak si jej alespoň stáhněte a na chvíli vyzkoušejte. Věřím, že každý druhý uživatel tomuto programu podlehne a bude jej nadále využívat. A víte, co je naprosto perfektní? Všechny tyto funkce se nachází ve free verzi, takže nezaplatíte navíc ani korunu! Ano, opravdu to je pravda. Asi si říkáte, zda budete umět program správně nastavit. Nemusíte mít obavy, jako klasicky antivir je i tato aplikace intuitivní a jednoduchá na nastavení. Pokud si ale i tak nebudete vědět s něčím rady, tak se kouknete na oficiální diskuzi, kde Vám poradí přímo vývojáři ze společnosti.

Článek AntiTheft aplikace: Kontrola ztraceného zařízení byl publikován 3. prosince 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...