Sledujuserialy.cz- Tuny seriálů na jednom místě!

Sponzorované odkazy

Sledujuserialy.cz- Tuny seriálů na jednom místě!

Od nejnovějších po nejstarší série všech seriálů, na které si snad ani nevzpomenete, naleznete na stránkách Sledujuserialy.cz pod záštitou České pirátské strany. Jak už sami zmiňují, cituji: „Projekt vznikl pro blaho mnoha lidí, kteří rádi sledují seriály, online a zdarma.“, lze sledovat zdarma a online v pohodlí domova bez stahování a zdlouhavého čekání, co víc si přát.

Česká pirátská strana

Jak už je zmiňováno ve článku Sledujemefilmy.cz byl projekt Sledujuserialy.cz založen roku 2012 a není jediným (Sledujemefilmy.cz, Hrajuhry.cz). Pro ty, kdo neznají, připomenu, že Česká pirátská strana (inspirována švédskou) má co dočinění s politickými procesy především z hlediska občanské svobody, sdílení informací, efektivního využití technologií a ochrany soukromí. Ale také zaujímá demokratický postoj a snaží se o protikorupci ve zdravotnictví, zefektivnění vzdělání atd. Ale o ní bychom mohli napsat článek zvlášť, nyní zpět k tématu.

Logo Pirátské stranyLogo Pirátské strany

Sledujuserialy.cz

Úvodem na vás dýchne snad nejoblíbenějším celosvětovým seriálem The Simpsons (nejdéle vysílaným animovaným seriálem v historii americké televize), kdy poukazuje na všech 25 sérií k dispozici na jednom serveru. Úvodní menu vám ihned nabízí aktivní vyhledávání jako na Google (napíšeme například „gro“ a vyhledávač nám nabídne seriál Hemlock Grove).

Úvodní strana Sludujuserialy.czÚvodní strana Sludujuserialy.cz

Designová stránka stránky

Znáte to, kdy si na Seznam.cz nastavíte emailový design, modré pozadí jakože rybičky plovoucí v akvárku a pak při každé návštěvě stránky se kocháte jaký jste si navolili krásný vzhled. Tak tady je to v podobném duchu ovšem pocit vám navodí stránka Sledujuserialy.cz sama. Při každém překliknutí na jiný seriál se změní nejen pozadí, ale i průvodní obrázek. Jako příklad dávám oblíbený vtipný seriál Přátelé. Proč mají zrovna růžový design netušíme, ale nejsme tu od kritiky (možná v jiném článku), nýbrž jako průvodci.

Seriál PřáteléSeriál Přátelé

Sex ve městě

Také má růžový design, tak si na něm popíšeme „co a jak“, takové to „know-how“. V levé části klasické rozřazení jednotlivých sérií, které při rozkliku vygenerují díly pod sebe, rolováním či rychlým vyhledáním je jednoduché najít námi požadováný. V horní části je krátký popis seriálu včetně hodnocení na databázích IMDb a ČSFD.

Přehráváme video.Přehráváme video.

Ve videu (na kterém je mimochodem vidět známá budova New Yorku Empire state building) v pravé části nahoře je jednoduché odkaz na video sdílet s přáteli na Facebooku nebo Twitteru, můžeme také využívat spoustu jiných funkcí, konkrétně zde v kompetenci stránky Youwatch, kde při zaplacení premium účtu nebudou v úvodu videí (poskytovaných touto stránkou) generovány reklamy. Někdo to přeci platit musí. Pod videem se nacházejí odkazy na předchozí i následující epizodu, tak nemusíme na nic čekat a pokračovat ve sledování v podstatě bez přerušení.

Ta nejlepší funkce

Věřím, že nejsem jediný, kdo za nejlepší funkci pokládá ztlumení veškerých světel pomocí černého „vypínače on-off“ vždy na pravé straně nahoře u rollovací lišty. Protože při sledování seriálů z notebooku, kdy ležíte při zhasnutých světlech a připadáte si jako v kině, je důležité nebýt oslepen(a). A právě díky této funkci při „výstupu“ z videa nebo překliknutí na další epizodu se vám nemůže stát ten nepříjemný pocit.

Hodnocení redakce:  85 %

Výhody:

  • Vzhled
  • Dostupnost
  • Funkce
  • Titulky

Nevýhody:

  • Kvalita obrazu
  • Reklamy
  • Občasné problémy serveru

Článek Sledujuserialy.cz- Tuny seriálů na jednom místě! byl publikován 4. května 2015 v 05.00 v rubrice Internet. Autorem článku je Daniel Jiříček. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...