Přání k Vánocům a k novému roku od týmu SWMag.cz

Sponzorované odkazy

Přání k Vánocům a k novému roku od týmu SWMag.cz

Rok se s rokem opět sešel a před námi jsou Vánoční svátky a oslavy vstupu do nového roku. Rok 2015 přichystal celou řadu novinek nejenom na poli softwaru a internetových služeb a s koncem přichází celá řada bilancí o úspěšnosti uplynulého roku. To ale nechme jiným článkům.

PF 2016PF 2016

Vánoce jsou svátky opředené celou řadou tradic, které si zpravidla každý alespoň trochu ozvláštní svoji tradicí. Pevně věřím, že po uspěchaném předvánočním období a velkých přípravách, se v těchto dnech můžete v poklidu usadit a užít si pohody právě vrcholících Vánoc. Za několik dní nastanou veliké oslavy nové roku 2016, ve kterém pro vás chystáme celou řadu rozhovorů, recenzí a mnoho dalšího. Za celou redakci SWMag.cz bych vám tedy rád poděkoval za přízeň a popřál krásné a poklidné prožití Vánoc a úspěšný a veselý vstup do roku 2016. Doufáme, že se vám SWMag.cz bude líbit i v nadcházejí­cím roce.

Ondřej Dostál
šéfredaktor SWMag.cz

TIP: Čtěte náš článek o vánočních dárcích na poslední chvíli

Článek Přání k Vánocům a k novému roku od týmu SWMag.cz byl publikován 24. prosince 2015 v 12.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...