Srovnejte si nabídky webhostingu a ušetřete

Srovnejte si nabídky webhostingu a ušetřete

Na trhu je nyní spousta nabídek od webhostingových společností a je těžké se vyznat v tom, která z nich je nejvýhodnější. Někdo nabízí velký prostor, jiný vysoký výkon nebo dostupnost. A kdo dokáže vyhovět vašim požadavkům za nejlepší cenu? Navštivte PorovnejHosting.cz a dozvíte se více.

Jaké webhostingy na PorovnejHosting najdete?

Nejdůležitějším parametrem webhostingu je kvalitní servis a včasná reakce v případě problémů. Na výběr u nás najdete pouze webhosting od zodpovědných webhosterů, kteří garantují dostupnost služby a mají reference. Rozhodnout se tak můžete podle parametrů služeb, které nabízí.

Dodatečné služby k webhostingu

Již se staly běžné instalátory aplikací jako Wordpress, díky kterým můžete vytvořit blog nebo jiné dynamické stránky hodně rychle. Úložiště typu SSD urychlí přístup k datům a tím i zkrátí čas načítání vašeho webu. Doporučujeme také provozovat web na zabezpečeném protokolu HTTPS. Kromě toho, že zabráníte útočníkům v odchytávání hesel, bude to mít také pozitivní efekt na vaše SEO. Není ani nutností hostovat na zvláštní IP adrese, můžete si pořídit službu HTTPS na doméně SNI.

S kupónem získáte na hosting slevu

Pokud chcete přejít na nový hosting nebo si zařídit úplně nový, jste ve výhodě. Díky konkurenčnímu prostředí nabízí webhosteři spoustu slev a akcí pro nové zákazníky. Například u WEDOS získáte 55% slevu, díky které vás vyjde základní webhosting jen na jednotky korun měsíčně. Se slevami nezahálí ani Savana s 50% slevovým kupónem. U nás tyto slevy vždy najdete, a proto je lepší objednávat hosting přes nás.

PorovnejHosting.cz – srovnávač webhostingových služeb se slevamiPorovnejHosting.cz – srovnávač webhostingových služeb se slevami

Který hosting je nejpopulárnější?

Bez pochybností vede WEDOS, který je oblíbený díky jednoduchosti, rozšířenosti a nízké ceně. Do popředí se však dostává i Ebola, Savana, Český webhosting a další. Ať už jste začátečník nebo profesionál, u nás si jednoduše vyberete a ještě k tomu ušetříte.

Článek Srovnejte si nabídky webhostingu a ušetřete byl publikován 23. září 2016 v 14.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...