Dejte vašemu životu nové světlo!

Dejte vašemu životu nové světlo!

Chcete-li si ve své domácnosti dopřát osvětlení s kvalitním designem a zároveň při tom využít moderních technologií, které dnešní doba nabízí, možná byste mohli zauvažovat o pořízení Philips Hue osvětlení.

Argumenty jsou jasné. Systém bezdrátového připojení značným způsobem zjednoduší ovládání vašeho světelného zařízení. Srdcem Philips Hue osvětlení je takzvaný Bridge, který je součástí každé základní sady Hue. Tato malá „krabička“ propojí váš chytrý telefon či tablet se světly Philips Hue a vy budete mít možnost dálkově ovládat osvětlení vaší domácnosti.

Spojte se s celým světem!

Zapojení je velice jednoduché. Potřebujete pouze Starter kit, složený z Bridge a dvou nebo tří žárovek a aplikaci Philips Hue staženou do vašeho chytrého telefonu, případně tabletu. Aplikaci je možné stáhnout samozřejmě zdarma, a to na App Store nebo Google Play Store. Operační systém může být jak iOS, tak Android. Žárovky se zašroubují do lustru nebo lampičky, Bridge se zapojí do elektřiny a propojí se s Wi-Fi routerem pomocí přiloženého kabelu a vy si budete moci užít spojení vašich světel s celým světem.

Nutno zmínit, že na jeden Bridge je možné připojit až 50 Philips Hue světel a příslušenství. Kombinace těchto světel vytváří skutečně estetický zážitek a rozzářený tudíž nebude pouze váš domov, ale také váš obličej. Vše je samozřejmě možné ovládat na dálku, v případě, že zrovna nepobýváte doma.

Philips Hue systém představuje opravdovou inovaci a technologický pokrok ve světě domácího osvětlení. Dopřejte si doposud nepoznanou úroveň flexibility a rozsviťte svůj život tak, jak si 21. století zaslouží.

Systém Philips Hue je možno dále rozšiřovat. Až 50 dalších žárovek či svítidel čeká na „připojení do rodiny“ Philips Hue. Stačí je pouze zapojit do proudu a přidat do systému přes aplikaci. Následně si je můžete jednotlivě pojmenovat dle vlastní kreativity.

Osvětlení Philips Hue vás bezpochyby nadchne a vytvoří z vašeho domova to nejkrásnější místo na světě.

Článek Dejte vašemu životu nové světlo! byl publikován 2. února 2017 v 12.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...