Výroba velikonočního přání v elektronické podobě

Sponzorované odkazy

Výroba velikonočního přání v elektronické podobě

Velikonoce se kvapem blíží a jistě chcete své příbuzné potěšit věnováním přání, ale ne vždy máte možnost setkat se osobně. Nezoufejte, v dnešní době si osobité přání s vlastním textem můžete vyrobit na internetu a odeslat třeba na druhou stranu zeměkoule. V mém minulém článku jsem se zabývala online editory fotek. I tento článek bude v podobném duchu – pokusíme se vytvořit si vlastní velikonoční přání pomocí různých stránek.

eCards

První službou, kterou vyzkoušíme je ecards. Odkaz na konci odstavce vás nasměruje přímo na kategorii ‚Přání k Velikonocům‘, kde si stačí vybrat z velkého výběru klasických i animovaných přáníček. Poté napíšete vzkaz, můžete poslat i melodii dle výběru, vyplníte email adresu příjemce a odešlete. Také můžete naplánovat datum, kdy se pohlednice pošle.

Takto vypadá hotová pohlednice:

ECARDSECARDS

Odkaz na službu

Přánička.net

Pokud sázíte spíše na tradiční podobu přání, najdete mnoho zajímavých předloh právě zde. Připravená přání sice nedávají příliš prostoru vaší kreativitě, ale pokud hledáte pouze jednoduchou službu pro rozeslání typických přání, jste na dobré adrese. Pohlednice opravdu vypadá jako skutečná a je možnost poslat ji i na mobil.

přáníčka.netpřáníčka.net

Odkaz na službu

Loonapix

Loonapix nabízí obrovské množství šablon, které můžete doplnit vlastní fotografií. Šablony jsou rozděleny do kategorií, hledání vám nezabere moc času. Samotná tvorba je velmi jednoduchá – můžete přidat text a hotový výrobek si uložit. K dispozici je také videonávod v angličtině.

LoonapixLoonapix

Odkaz na službu

Poslat-přání.cz

Další jednoduchý způsob odeslání elektronické pohlednice je poslat-přání.cz. Nabízí spoustu kategorií a obrázků, nás ale nyní zajímá kategorie Velikonoční přání. Každý si tu jistě přijde na své, a kdyby jste náhodou nevěděli, co napsat vzkazem – nápověda je vám k dispozici přímo u výroby přání, stačí si vybrat nějakou básničku, a automaticky se vám zkopíruje do zprávy.

Poslat-přání.czPoslat-přání.cz

Odkaz na službu

Stránek jako jsou tyto je spousta, ale jestli vás nezaujala ani jedna z uvedených, máte také možnost si přání vytvořit sami. Nemusíte se kvůli tomu učit pracovat s nějakým uměleckým programem, i pro tento případ zde mám odkaz na stránku, která vám vše ulehčí.

Canva

Po nutné registraci před sebou máte prázdné plátno a je jen na vás, jak jej využijete. K dispozici jsou barevná pozadí se vzory i bez, samolepky, text, můžete nahrát i vlastní fotografii. Tady už záleží na vaší představě a fantazii. Já jsem zvolila pozadí na styl kraslice, samolepku králíčka a vejce a jednoduchý nadpis. Vše je hotovo za pár minut a vaše jedinečné přání můžete poslat přes sociální síť, email,… Nebo jej třeba vytisknout.

CanvaCanva

Odkaz na službu

Doufám, že jsem vám ukázala, jak jednoduché je vytvořit si a poslat přáníčko, a to třeba i na poslední chvíli. I pomocí počítače můžete být kreativní.

Článek Výroba velikonočního přání v elektronické podobě byl publikován 7. dubna 2017 v 05.00 v rubrice Internet a Návody. Autorem článku je Barbora Konvičková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...