Kaspersky Internet Security 2017 - ochrání ruský bohatýr?

Sponzorované odkazy

Kaspersky Internet Security 2017 - ochrání ruský bohatýr?

Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2017, je bezpečnostní řešení, použitelné pro více platforem, sloučené pod jednu licenci.

Ochrání jak osobní počítače se systémy Windows/Mac (iOS), tak i smartphony a tablety se systémem Android/Windows, před internetovými hrozbami, malwarem a počítačovou kriminalitou.

Ocenění studia AV TestOcenění studia AV Test

Tento komplexní sofware:

Zastaví útoky

Zabezpečení Kaspersky Internet Security 2017, nedovolí proniknout virovým infekcím a internetovým útokům, do vašeho hardware. Blokuje reklamní bannery a spam.

Nesnižuje výkon zařízení

Veškeré akce ochranných aplikací běžící na pozadí, nijak nezpomalují vaše zařízení.

Umožňuje jednoduché zabezpečení celé vaší rodiny

Po instalaci vás nenutí, prodírat se složitě nastavením všech zabezpečení. Obdržíte proto účet My Kaspersky, kde můžete vše spravovat přes webovou stránku.

Hlášení stavu – Váš systém je chráněnHlášení stavu – Váš systém je chráněn

Ochrana soukromí

Jedním z dalších úkolů antiviru, je ochrana osobních údajů. Brání před monitorováním, všech vašich aktivit na síti. Nedovolí nikomu dostat se k vaší webkameře, a zároveň jsou chráněna všechna data, přenášená po veřejné síti.

Rodičovská kontrola

Tato funkce chrání děti, před nebezpečnými nebo nevhodnými internetovými stránkami a aplikacemi. Omezuje či přímo blokuje přístup k vybraným sociálním sítím, hrám, webovým stránkám a aplikacím.

Peníze pod zámkem

Kaspersky Internet Security ochrání vaše peníze i veškeré bankovní informace tak, aby nemohly být zneužity.

Kaspersky Internet Security – tabulka bezpečnostních nástrojůKaspersky Internet Security – tabulka bezpečnostních nástrojů

S Kaspersky všechna zařízení v bezpečí

Ochrání jakoukoliv kombinaci pc a mobilních zařízení. Telefony a tablety, se systémem Android, navíc dokáže v případě ztráty lokalizovat, uzamknout a dokonce vymazat všechen citlivý obsah.

Systém Watcher

Tento systém hlídá a popřípadě blokuje veškeré nebezpečné projevy, a dokáže vrátit systém zpět před dobu jeho působení. Ve spolupráci s utilitou Anri-Blocker, hlídá kryptoviry a předchází zašifrování vašich dat.

Jak na instalaci a aktivaci Kaspersky Internet Security 2017

To nám ukáže oficiální video společnosti Kaspersky Lab.

Výsledky testování AV Test – nezávislý IT bezpečnostní institut

Zde, během roku 2016, průběžně testovali několik antivirových produktů, včetně Kaspersky Internet Security 2017. Byly použity nejnovější veřejně dostupné verze, všech produktů pro testování. V AV Testu se zaměřili na realisticky připravené testovací scénáře a napadali produkty připravenými reálnými hrozbami. Antiviry musely prokázat své schopnosti, s využitím všech svých komponent a druhů ochrany. Náš Kaspersky Internet Security si vedl velice dobře.

Testování studia AV TestTestování studia AV Test

Kvality produktu z dílny Kaspersky Lab, potvrdila i další nezávislá společnost, AV Comparatives. Zde Kaspersky Internet Security, získává dlouhodobě ocenění Advanced+, což je nejvyšší možné.

Výsledky testování AV ComparativesVýsledky testování AV Comparatives

Obstojí tedy ruský bohatýr?

Můžeme směle říci, že ano. Nemá žádná slabá místa, a testovací společnosti to jen dokazují. Naše redakce ho doporučuje, i přes to, že není freeware a jeho cena se pohybuje okolo sedmi set korun českých.

Hodnocení redakce:  90 %

Výhody:

  • Vysoce profesionální a komplexní ochrana.
  • Za jedny peníze, ochrání různé typy zařízení
  • System Watcher
  • Rodičovský zámek a Peníze pod zámkem

Nevýhody:

  • Není freeware
  • Vyšší cena roční licence
  • Větší nároky na systém
  • Může vést ke zpomalení systému

zdroj: Kaspersky Lab, AV Comparatives, AV Test

Článek Kaspersky Internet Security 2017 - ochrání ruský bohatýr? byl publikován 15. května 2017 v 05.00 v rubrice Internet a Programy. Autorem článku je Daniel Voňka. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...