Avira Free Security Suite 2017 - Hrnec plný software

Sponzorované odkazy

Avira Free Security Suite 2017 - Hrnec plný software

Avira Free Security Suite 2017, přináší první komplexní sadu bezplatného software, pro zabezpečení vašeho počítače.

Avira Free Security Suite 2017 je kompletní balík. Vaše prohlížení a práce na pc se provádí bezpečně, rychle, a anonymně, s důrazem na ochranu vašeho soukromí.

Zabezpečení nové generace

Vylepšená ochrana proti ransomware. Ransomware totiž představuje hrozbu v řádu miliard eur, a roste každým rokem.

Balík Free Security Suite nově obsahuje antivirová řešení. Ta dokáží ransomware identifikovat, blokovat a odstranit. To vše dříve před tím, než napadne vaše data.

Avira Phantom VPN v akciAvira Phantom VPN v akci

Nově Ochrana soukromí

Avira Phantom VPN umožňuje vyhnout se globálnímu dohledu, maskuje vaši IP adresu, a dokonce obchází geografická omezení webových stránek.

Budete nevystopovatelní, nevypátratelní

Blokování hackerských přístupů k počítači. Nikdo se nenabourá do vašeho počítače. Vaše finanční informace, hesla a další soukromé sektory, jsou zabezpečené. Nemohou být zachyceny ani čteny třetími stranami.

Wi-fi připojení bude bezpečné

Zašifrovaný webový provoz a zabezpečené připojení k internetu, vám umožní bezpečně surfovat na veřejných wi-fi hotspotech. Phantom VPN vytvoří jedinečnou, soukromou a rychlou cestu pro vaše surfování. Zabrání vašemu poskytovateli služeb internetu (ISP), vás monitorovat.

Můžete si užívat anonymní surfování po síti, s neomezeným přístupem na své oblíbené webové stránky. Získáte přístup k vašim oblíbeným videím a televizním pořadům. ISP vás již nebude omezovat.

Zvýšení výkonu vašeho počítače

Vylepšený System Speed Up vyladí vaše pc k vyšší výkonnosti.

Jak je na tom vaše PC s prostorem na disku, rychlostí a digitálním soukromí, zjistíte a optimalizujete svůj výkon pouhým jedním kliknutím.

Odstraní všechny stopy vaší online historie, optimalizuje rychlost počítače a uvolní místo na pevném disku.

Bude udržovat váš počítač a funkční

Z pevného disku odstraní zastaralé a duplicitní soubory. Zabrání tak neaktivnímu software, zbytečně spotřebovávat paměť. Starty pc budou rychlejší, a surfování hladší.

Nakonec odinstaluje otravné programy, které se nechtějí odinstalovat.

Zabrání zamrzání a pádům systému

System Zrychlení nabízí počáteční optimalizaci, odstraní nevyžádané soubory a cookies, opravuje chyby, čistí registry a pomáhá smazat své digitální stopy.

Tento systém vymaže citlivé informace z aplikací, a vymaže důkazy o každé stránce, kterou jste navštívili, každém sledovaném videu a každém staženém souboru.

V případě ztráty či smazání souboru, Systém Zrychlení pomůže obnovou předchozího nastavení.

Avira v módu úspory energieAvira v módu úspory energie

Battery Booster

Battery Booster rozšiřuje výkon nabitých baterií. Vydrží déle pohánět vaši stanici, spolu s dalšími funkcemi pro úsporu energie.

Software Updater

Software Updater udržuje váš software Windows aktualizovaný, po celou dobu, a to vše z jednoho místa.

Zranitelné aplikace jsou nejvyšší bezpečnostní problém. Udržet váš software aktuální, je nejjistější způsob, jak chránit váš počítač před zero-day útoky.

Detekuje a upozorní vás na zastaralý software, nabídne ruční aktualizace ze zabezpečených odkazů. V jednom kroku tam tiše stáhne a nainstaluje nejnovější verzi software.

Avira a jeho aktualizace softwareAvira a jeho aktualizace software

Avira Password Manager

Bezplatný správce hesel ochrání vaše hesla, ani si je nemusíte pamatovat. Avira Password Manager vytvoří jedinečná heslo pro všechny účty, bezpečně je ukládá, a pak vás automaticky přihlásí. A můžete je použít ve všech svých zařízeních.

Avira a jeho hlášení o blokaciAvira a jeho hlášení o blokaci

Avira Safe Search

Rychlejší a bezpečnější spojení. Rychlý přístup, rychlejší výsledky, a víme, které stránky jsou bezpečné. Avira Bezpečné vyhledávání, je rozšíření prohlížeče, které zvýrazní infikované weby, a poskytuje rychlejší přístup k výsledkům vyhledávání.

Výsledky testů AV ComparativesVýsledky testů AV Comparatives

A jak si vede Avira v testech?

Před rokem dostala Avira, od AV Testu, perfektní ohodnocení. A letos snad ještě lepší. Ve svých nedávných testech v listopadu a prosinci, získala 6.0 za ochranu, a 5.5 z 6 za výkon a použitelnost.

AV Comparatives dalo Avira Antiviru, plný počet bodů pro blokování 100 procent hrozeb.

Hodnocení redakce:  85 %

Výborný program

Výhody:

  • Fantastický Antivirus.
  • Free.
  • Avira Phantom VPN je bezchybný.

Nevýhody:

  • Produkty Avira nejsou oficiálně v českém jazyce.
  • Objem přenesených dat, u Avira Phantom VPN Free, jen 500MB měsíčně.
  • Možná příliš mnoho software v jednom balíčku.

Článek Avira Free Security Suite 2017 - Hrnec plný software byl publikován 1. května 2017 v 05.00 v rubrice Internet. Autorem článku je Daniel Voňka. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...