Comodo Antivirus 10 - Antivirový program zdarma

Sponzorované odkazy

Comodo Antivirus 10 - Antivirový program zdarma

Comodo Antivirus pro Windows 10, je bezplatná antivirová ochrana, a je k dispozici jak pro osobní, tak i komerční využití. Tento software antivirové ochrany poskytuje ochranu pro operační systém Windows 10.

Comodo Antivirus pro Windows 10 nabízí vícevrstvou úroveň ochrany před hrozbami, aby váš systém zůstal ochráněn od problémů.

Comodo identifikuje podezřelé soubory s okamžitým odstraněním malwaru. Obsahuje proaktivní obranný mechanismus proti jakémukoli druhu malware. Spolehlivě zajišťuje efektivní výkon systému. Rychlé a okamžité skenování založené na Cloud. Nejaktuálnější informace o nových a up-to-date definicích virů. Uživatelsky přívětivé rozhraní a ochrana v reálném čase. Automatické skenování souborů, stažených z internetu. Zajišťuje bezpečnost, a zároveň umožňuje nerušené připojení přes internet.

Comodo připraven ke skenováníComodo připraven ke skenování

Produkty Comodo si získaly širokou řadu zákazníků.

Comodo Antivirus je dostatečně odolný, aby odolal virovým hrozbám a útokům malware, a dost účinný pro skenování všech podezřelých souborů procesů, skrytých hluboko v zákoutích počítače.

Comodo rovněž nabízí Internet Security Suite, který zahrnuje všechny další bezpečnostní prvky, včetně antivirových, zajištujících bezpečný a spolehlivý provoz při citlivých transakcí online.

Comodo Antivirus je nezbytným nástrojem pro každého uživatele počítače.

Proč?

Vzhledem k tomu, že v sobě spojuje to nejlepší, patentované technologie ochrany v jednom komplexním balíku, který zajistí ochranu vaší každodenní aktivity a zároveň zvýší svou produktivitu.

Tento bezplatný antivirový je nabitý funkcemi

Vedle kompletní malwarové ochraně nabízí také funkce jako jsou Auto Sandbox Technology, Defence Plus, nebo třeba Host Intrusion (zkráceně HIPS). Zajímavou funkcí je také takzvaný Secure Shopping Prevence, který chrání citlivá data při nákupech na internetu.

Získejte nejlepší ochranu

Comodo antivirus zdarma poskytuje nejlepší ochranu před škodlivým softwarem, virovými a skrytými podezřelými soubory.

Je zde spolehlivá ochrana cloud-based, který skenuje rychle, a průběžně aktualizuje, aby zahrnoval nejnovější malware informace z celého světa.

Na rozdíl od jiných antivirových produktů, Comodo chrání před neznámými hrozbami, které ještě ani nebyly zjištěny bezpečnostními experty. Důvodem je, že neznámé soubory jsou automaticky umístěny do karantény, a pouze jako ověřené soubory, jsou povoleny ke spuštění v systému.

Comodo Antivirus je vítěz Choice Award CNET Editor, a byl ohodnocen jako Ideální pro ochranu, nezávislou testovací laboratoře AV-Test Labs.

Comodo hlášení: Systém je zabezpečený.Comodo hlášení: Systém je zabezpečený.

Ohlasy

„Comodo Antivirus je bezplatný způsob, jak odstranit svého počítače viry, malware, trojské koně, červy, hackery a další Internetové hrozby.“
- Cnet.com

„Dobré výsledky v nezávislých laboratorních testech. Dobrý výsledek v hands-on blokujícím testu malware. Obsahuje vložený prohlížeč, virtuální desktop, sandbox.“
- PCMag.com

Hezká tvář

Vzhled Comodo Antivirus se v průběhu let změnil, ale nemusíte přijmout tuto změnu. Chcete, aby vypadal jako v předchozím vydání? Jděte do nastavení a vyberte Moderní téma. Pokud jste Comodo fanoušek po dlouhou dobu, téma Classic vás potěší.

Uživatelské rozhraní Comodo Antivirus je svěží, elegantní a příjemné na oči. Také vám umožní snadno měnit nastavení podle vašich potřeb a požadavků.

Všechny obvyklé funkce, jako jsou automatické aktualizace definic virů, detekce virů v reálném čase, skenování přístupů do systému, karanténa atd, jsou k dispozici v klasickém duchu Comodo Antivirus.

ocenění Comodo Antivirocenění Comodo Antivir

Celkově lze říci, Comodo Antivirus je dobré, proaktivní řešení, pro zabezpečení vašeho pc. Antivir poskytuje neprůchozí membránu, ochrany před viry, červy a trojskými koni.

Comodo získalo certifikaci od ICSA Labs pro detekci malwaru. Nicméně, produkt testovaný na certifikaci, byla placená verze antiviru od Comodo, která má vlastnosti, které freeware antivir postrádá.

Výhody:

  • Dobrý freeware
  • Možnost individuálního nastavení.
  • Přívětivé uživatelské rozhraní

Nevýhody:

  • Výsledky testování nejsou zcela přesvědčivé.
  • Možná bych spíše zkusil Internet Security Suite od Comodo.
Hodnocení redakce  75 %

Článek Comodo Antivirus 10 - Antivirový program zdarma byl publikován 9. června 2017 v 05.00 v rubrice Internet. Autorem článku je Daniel Voňka. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...