Ad-aware Antivirus Free 12 - Silný firewall a antivir

Sponzorované odkazy

Ad-aware Antivirus Free 12 - Silný firewall a antivir

Adaware antivirus free 12 „Užijte si nové a jedinečné funkce, bleskurychlé skenování, a jednoduchý, ale krásný nový vzhled náš nejlepší antivir! Pro rychlejší, lehčí a bezpečnější zážitek, stáhněte nový AdAware antivirus 12!“ „Zatím náš nejlepší antivirový program“, tvrdí ve společnosti Lavasoft.

Dvě jádra pracují společně na blokaci malware, tradičních virů a běžných spyware útoků. Vzhledem k tomu, že obě jádra vzájemně spolupracují, neexistují žádné konflikty, nebo slow-downs obvykle spojené s provozem dvou samostatných bezpečnostních programů – je tam totiž jen jeden, pro snadné a superrychlé řešení zabezpečení.

Díky automatickým aktualizacím, dostupných několikrát denně, si můžete být jisti, že váš počítač a soubory jsou chráněny před neustále se vyvíjejícími hrozbami z internetu.

Máte li Ad-Aware, nebudete potřebovat žádný jiný bezpečnostní software. Můžete bezpečně vypnout všechny ostatní antivirové programy a získat účinnou ochranu, která nebude zpomalovat váš počítač.

Download Protection

Stáhněte si fotografie, hudbu a filmy s důvěrou.

Stahování souborů z Internetu, a zejména z sítí peer-to-peer (P2P) nebo torrent stránek, jsou často plné tajného nákladu malware. Uživatel, který nechtěně stáhne takový soubor, vystavuje svůj počítač a jeho síť rozmarům hackerů, a dá riskuje, že jeho identita bude odcizena a nebo ohrožen jeho počítač.

Ad-Aware automaticky kontroluje soubory dříve, než budou staženy na váš pevný disk. Detekovaný malware nebude již spuštěn. Jeho real-time ochrana, uklidí infikované soubory do karantény.

Automatické aktualizace Threat

Zůstaňte chráněni před nejnovějšími hrozbami.

Aktualizace probíhají rychlé a často (několikrát za den). Stahují se na pozadí, aniž by jste je zaregistrovali.

Automatické aktualizace hrozeb Ad-aware, budou udržovat váš počítač bezpečnější. Stačí sedět a relaxovat … Nejnovější soubory definice malwaru a další důležité aktualizace Ad-Aware, se stáhne a nainstaluje automaticky. Váš počítač tak bude neustále chráněn, proti nejnovějším formám malware.

Režim hry

Zahrajte si hry a sledujte své filmy, aniž byste byli ochuzeni o zážitek a bezpečí.

Ad-Aware byl první bezplatný antivirový program zahrnující herní režim (někdy nazvaný tichý režim).

V režimu hry zůstává váš počítač chráněn při hraní her nebo při sledování filmů, bez zatížení systémových prostředků a zároveň bez přerušení ochrany. Režim hry pozastaví bezpečnostní výstrahy, systémové kontroly při práci nebo hraní, ale protože ochrana v reálném čase je stále aktivní, neohrozí vaši bezpečnost.

A nyní, s využitím méně než 1% CPU i vysokém zatížení, Ad-Aware opravdu nezpomalí váš počítač, ani při hraní těch nejnáročnějších her.

Bezpečné prohlížení

Ochrana při procházení webu.

Funkce Bezpečné prohlížení služby Ad-Aware, prohledává známé adresy URL a webové stránky. Je to skvělý způsob, jak se chránit před nejnověji distribuovaným malwarem.

Bezpečný prohlížeč neustále kontroluje servery, s aktualizovaným seznamem nahlášených stránek, infikovaných malwarem. Seznam je aktualizován každých 5–20 minut, a poskytuje tak jedinečnou ochranu před prohlížení v reálném čase.

Líbivé a moderní rozhraníLíbivé a moderní rozhraní

Ad-Aware Bezpečné prohlížení chrání při surfování na internetu. Každá URL adresa, je pečlivě skenována v reálném čase, proti neustále aktualizovanému seznamu podezřelých malware a phishingových stránek. Pokud při procházení webu nebo při čtení e-mailu kliknete na nebezpečný odkaz, Bezpečné prohlížení vás okamžitě varuje před rizikem.

Bezpečně Shop & Bank Online

Získejte jistotu bezpečí při nakupování nebo bankovnictví. I když jsou obecně, nákupy a bankovní operace online bezpečné, je lepší být velmi opatrný při rozdávání vašich osobních informací. Počítačoví zločinci mohou využít celou řadu technik, jak ukrást vaše údaje o kreditní kartě, nebo bankovní hesla.

Real-Time Web Filter chrání před phishingovými útoky. Neustále analyzuje odkazy v reálném čase, které se často nacházejí na internetu, v e-mailech a ve zprávách. S Real Time Web Filter budou škodlivé odkazy, obsah nebo malware, aktivně blokovány dříve, než mohou poškodit váš počítač.

Bezpečné sítě

Ochrana před nejotrlejší malware. Bezpečná funkce sítě Ad-aware průběžně monitoruje síť a nebo systémové aktivity, a blokuje neautorizované přístupy. Technologie Prevence narušení (HIPS) identifikuje škodlivé činnosti, zaznamenává informace, a dle potřeby se pokusí zastavit neobvyklé chování, které je identifikováno jako škodlivé. HIPS nepřetržitě monitoruje systém a blokuje hrozby přicházející ze sítě.

Rodičovská kontrola

Chraňte své děti před negativním webovým obsahem. Vaše děti budou používat internet bezpečně, a budou chráněny před nevhodným, dospělým obsahem webových stránek. Filtrování obsahu na základě kategorií předdefinované webové stránky, nebo lze vytvořit svůj vlastní vzor filtru. Zablokovat dětem přístup k známým rizikům, a umožnit jim přístup pouze webové stránky, s dostatečným obsahem pro jejich věk.

Legendární Antispyware

Svět je neméně důvěryhodné místo. Ad-Aware ví něco o tom, jak zastavit zločince. Jejich technologie používá mnoho odborníků v bezpečnostním světě. Cyber kriminální skupiny fungují jako legitimní vývojáři. Pečlivě navrhují a testují malware. Ve skutečnosti to znamená, stále dokonalejší malware hrozby, schopné vyhnout se detekci, a automatizaci distribuce malwaru v nebývalý a stále rostoucí počet. Bohužel, všechno toto úsilí jen jednu věc – ukrást vaše peníze a data.

Paleta dostupných testů.Paleta dostupných testů.

Real-Time Protection

Okamžitě zjistí malware, dříve než poškodí počítač.

Ochrana v reálném čase Ad-aware, blokuje nebo pozastaví škodlivé procesy a infikované soubory, které se snaží připojit k systému. Účinně zabrání malware v poškození vašeho počítače, a v přistupu k vašim osobním souborům.

Real-time ochrana Blokuje nebo pozastaví škodlivé procesy a infikované soubory, které se snaží připojit k systému.

Ochrana registru v reálném čase Pokročilá detekce pokusů o změny v registru, oblíbený to cíl pro mnoho malware distributorů. Ad-Aware vás upozorní, když se program pokusí provést změny v registru.

Ochrana sítě v reálném čase Sledování síťového provozu, a blokování spojení do zakázaných IP adres a známých škodlivých internetových stránek. Identifikuje a zastaví aktivní hrozby.

Testujeme.Testujeme.

Skenování Pin-Point

Testuje pouze soubory nebo složky, které chcete.

Právě jste zkopírovali soubor nebo složku do svého počítače, a chcete zjistit, zda je to bezpečné? Ad-Aware vám umožní udělat právě to, aniž by bylo nutné skenovat celý počítač.

Kdykoliv budete chtít, aby byl důkladně zkontrolován podezřelý soubor nebo složka, stačí kliknout pravým tlačítkem a zvolit Scan s Ad-Aware. Ad-Aware pak analyzuje jeho obsah, a zajistí, že vaše PC funguje čistě a bez škodlivého softwaru.

Malware Sandbox Emulator

Rychle analyzuje malware ve virtuálním prostředí. To je další prvenství pro Ad-Aware Free Antivirus – plnohodnotná (bez kompromisu) virtuální technologie. Tato technologie pomáhá chránit uživatele, před mnoha neidentifikovanými nebo novými variantami škodlivého softwaru. Anti-malware technologie Ad-aware rychle analyzuje potenciální kybernetické hrozby, pozorováním jejich chování ve virtuálním prostředí. To znamená, že malware se nikdy ve skutečnosti nespustí na počítači uživatele. Vše se děje pozadí, a není potřeba zásahu uživatele.

Vzhledem k tomu, Ad-Aware využívá dynamického překladu, nejrychlejší emulace technika k dispozici, je velmi rychlé a nikdy kompromisy výkon systému, přes virtualizaci potenciálně škodlivých programů.

Zůstaňte v bezpečí na sociálních sítích

Ochrana v reálném čase pro vás a vaše přátele.

Ad-Aware uchovává vaše hesla a osobní informace v bezpečí, aby vás ujistil, že můžete svobodně komunikovat, aniž byste se museli obávat nebezpečných vniknutí a zvědavých očí.

Dokonce i uživatelé Ad-Aware Free Antivirus, využívají základní úrovně ochrany před škodlivými odkazy zveřejněnými na sociálních sítích. Skenováním a analýzou odkazů v reálném čase (když na ně kliknete v prohlížeči), služba Ad-Aware bude kontrolovat nejnovější databáze internetových hrozeb, a ochrání vás před škodlivými webovými stránkami.

Externí úložiště Scan

Skenuje USB disky nebo paměťové klíče – ochrana proti malware. Máte možnost skenovat i další pevné disky umístěné v počítači, a také síťové disky, sdílené mezi vašimi zařízeními. Ad-Aware kontroluje externí úložiště, aby zajistil, že váš počítač zůstane bez malware.

Advanced Two-Way Firewall

Udržet padouchy dál od vašich osobních údajů. Dokonce, i když nechcete aktivně procházet web, stále větší počet aplikací je připojeno k Internetu, hledá aktualizace a data. Nicméně, ne všechny žádosti o připojení jsou důvěryhodné …

Škodlivé programy a soubory prahnou po vašich heslech, údajích k bankovnímu účtu, nebo sledují vaše stisky kláves na počítači. Dvoucestný firewall zvyšuje ochranu, kterou váš router ocení, a poskytují více robustnější zabezpečení, než Microsoft Windows Firewall (kontrolují jen příjem dat). Firewall monitoruje i aplikace, které se pokouší odeslat data.

Digital Lock

Udržujte vaše informace v tajnosti. Chraňte své citlivé soubory a informace pomocí šifrování. Prostřednictvím silné šifrovací technologie připojte počítač k jakékoliv síti s vědomím, že i když tam je narušení bezpečnosti, vaše data nelze použít.

Je zde použita vojenská třída šifrovací technologie, která podporuje několik šifrovacích algoritmů: AES standardních 256 bitů, Blowfish 448 bitů, Twofish 256 bitů, SafeIT Algoritmus 480 bitů, Hash-algoritmus MDS.

File Shredder

Ujistěte se, že vaše smazané soubory zůstávají odstraněny. Soubory, které odstraníte pomocí klávesy počítače „Delete“ nebo formátováním pevného disku, jsou stále obnovitelné. Ujistěte se, že trvale odstraníte soubory a všechny jejich skryté kopie. Chraňte data a identitu před krádeží tím, že trvale odstraníte soubory, které nechcete, aby někdo jiný dostal do rukou.

Výsledný detekční test společnosti AV ComparativesVýsledný detekční test společnosti AV Comparatives

Jak si Adaware vede v testech?

Testování společnosti AV Comparatives ukazuje, že antivir vykazuje dobré výsledky. Uspěl ve všech druzích testů.

Článek Ad-aware Antivirus Free 12 - Silný firewall a antivir byl publikován 30. června 2017 v 05.00 v rubrice Internet. Autorem článku je Daniel Voňka. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...