Veselé Vánoce přeje redakce SWMag.cz!

Sponzorované odkazy

Veselé Vánoce přeje redakce SWMag.cz!

Již to nebude trvat moc dlouho a rok 2017 bude věcí minulosti. Konec roku je vždy obdobím, kdy lidé mají ve zvyku bilancovat a přemýšlet, co se jim v daném roce povedlo a co naopak ne. My v naší redakci samozřejmě nejsme výjimkou.

Vánoční svátky a začátek nového roku by člověk měl oslavit v klidu a ve společnosti lidí, na kterých mu záleží. Před tím, než se zapojíte do bujarých oslav plných bramborového salátu, smaženého kapra a klasických vánočních filmů, chtěli bychom vám poděkovat. Proč? Protože bez vás čtenářů by naše magazíny nemohly existovat! Vaše přízeň v roce 2017 měla stoupající tendenci a můžeme vám slíbit, že v nadcházejícím období uděláme vše pro to, aby se tento trend podařilo udržet.

V roce 2018 vás jak na SWMag.cz tak HerniMag.cz čeká cela řada větších i menších změn. Předně v našem redakčním týmu přivítáme dvě silné posily. Vzhledem k úspěchům, které slaví seriál Retro na našem herním magazínu, plánujeme rozjetí podobného projektu i na SWMag.cz a těšit se můžete i na pravidelné soutěže o ceny jak herní, tak softwarové či hardwarové. Věříme, že se vám všechny plánované novinky budou líbit.

To už je ale pro tento rok opravdu všechno. Prožijte Vánoce v klidu a vkročte pravou nohou do nového roku 2018.

Redakce SWMag.cz a HerniMag.cz

Článek Veselé Vánoce přeje redakce SWMag.cz! byl publikován 24. prosince 2017 v 16.00 v rubrice Internet. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...