Do nového roku s moderní a vybavenou kanceláří

Do nového roku s moderní a vybavenou kanceláří

Nové začátky jsou většinou spojeny s nadšením, dychtivostí a těšením. Týká se to i pracovního procesu na začátku nového roku – v nově zařízené kanceláři pozitivní energii ještě víc posílíme a bude se nám líp pracovat. Zajímá vás, jak si kancelář zmodernizovat a vylepšit? Máme pro vás návod.

Volba stylu kanceláře

Jak velká bude proměna kanceláře a čeho se bude týkat, závisí samozřejmě na rozpočtu, který je k dispozici. Změnit styl pomocí barev a materiálů ale můžeme vždycky – stačí vymalovat a pořídit pár kancelářských doplňků (pořadače, koš, stojany, organizéry…) ve stejném designu. V případě většího objemu financí si nechte udělat 3D návrh celé kanceláře s nábytkem ve zvolených barvách a materiálech. Nezapomeňte, k čemu místnost bude především sloužit, zda bude uspořádání nábytku praktické, nebo reprezentativní.

3D návrh kanceláře, foto: officedepot.cz3D návrh kanceláře, foto: officedepot.cz

Výměna nábytku promění celou kancelář

Při nákupu nového kancelářského nábytku myslete především na ergonomické uspořádání pracoviště v případě, že v ní pracovníci sedí celý den u počítače. Začněte od nákupu kvalitní kancelářské židle, k ní pak vyberte v hodný kancelářský stůl a další ergonomické doplňky. Chybět nesmí skříně a police k uložení dokumentů a pomůcek, s nimiž se pracuje. Ve větší kanceláři, kde se konají porady, má své místo velký stůl a židle, případně konferenční stolek a křesla.

Datová úložiště stylovým a užitečným doplňkem

V současné moderní kanceláři nesmí chybět chytré datové úložiště NAS. Zajistí nejen automatické zálohování dat, ale také pohodlné streamování multimediálního obsahu nebo snadné sdílení mezi vybranými uživateli. Ke svým datům můžete získat přístup z celého světa pomocí speciální aplikace přímo od výrobce. Chytrá datová úložiště mají zajímavý design, takže se stanou stylovým doplňkem kanceláře. Zálohovat data nezapomínejte v žádném případě, využívejte malé flash disky, které se neustále modernizují – USB-OTG lze už připojit i k chytrému telefonu či tabletu. Přenosným zařízením k zálohování dat jsou SSD pevné disky s vysokou kapacitou, na rozdíl od svých předchůdců jsou odolné proti nárazům a otřesům, takže je můžete bez obav strčit do tašky.

Kancelářské potřeby v jednotném stylu

S malými náklady proměníme kancelář díky nezbytným kancelářským potřebám. Pořiďte si je na jednom místě v jednotném designu a v jedné nebo dvou doplňujících se barvách. Nakupte si nové psací potřeby, stojany, organizéry, zásuvkové boxy, sešívačky, děrovačky, lepicí pásky a další pomůcky od jedné značky a uvidíte, jak se vaše pracoviště promění.

Hlavní myšlenky a hesla na viditelná místa

Do každé kanceláře se hodí tabule nebo nástěnky. Tam, kde se školí nebo probíhají porady, najdou své využití tabule, dnes většinou bílé, na které se píše fixou, mohou být i magnetické nebo kombinované. Flipchart (velký papírový blok na stojanu) využijete při školeních a prezentacích na různých místech. Ve firmách, které chtějí na chodbách a v čekárnách prezentovat své vize, úspěchy a výrobky, najdou své uplatnění interiérové či exteriérové vitríny se skleněnými zamykatelnými dvířky, které plní funkci vývěsných tabulí.

Článek Do nového roku s moderní a vybavenou kanceláří byl publikován 3. ledna 2018 v 22.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...