Re(d)akční Okénko - únor 2018

Sponzorované odkazy

Re(d)akční Okénko - únor 2018

Vážení čtenáři,

jedním z hlavních principů, na němž se naše magazíny snažíme stavět, je stylizování našich článků do takové podoby, aby, ačkoli jsou převážně technického rázu, byly snadno srozumitelné i pro lidi, kteří se v oblasti softwaru případně hraní her příliš aktivně nepohybují. Jak moc se nám to daří? To musíte posoudit sami. Jisté však je, že na rozdíl od některých jiných redakcí se nebojíme přijímat kritiku a následně, pokud ji vyhodnotíme jako dostatečně konstruktivní, se dle ní snažíme posouvat směrem kupředu. Zjednodušeně řečeno: za výslednou podobou webů SWMag a HerniMag nestojí pouze lidé, uvedení na záložce „kontakty“, ale mnoho dalších, z nichž spousta pochází z řad lidí, kteří naše magazíny pravidelně navštěvují. A právě za to vám děkujeme!

Věřím, že tou největší únorovou událostí pro většinu z vás je vydání české hry Kingdom Come. Jedná se o vůbec první velkou českou hru od roku 2010 a není se tedy čemu divit, že je s napětím vyhlížena a snad každého zajímá, jak nakonec dopadne. Přeci jen přináší mnoho dříve neviděných novinek. Když Daniel Vávra s něčím podobným přišel naposledy, vznikla legendární Mafia. Historie se opakuje?

Hlavním tématem, jemuž se budeme věnovat tento měsíc na našem herním magazínu, tudíž pochopitelně bude Kingdom Come. Ucelenou recenzi zatím asi neočekávejte – nebylo by přeci spravedlivé takto rozsáhlý projekt hodnotit na základě několika hodin hraní. Nabídneme vám nicméně naše první dojmy z finální verze a připojíme také příběh jejího letitého vývoje.

Na SWMag vás tento měsíc čeká dokončení rozhovoru s Janem Grycem, povídání o Linuxu či představení nejvýznamnějších e-mailových klientů. Vypadá to, že informační sucho pomalu končí. Ani březen se zatím nejeví jako vyloženě slabý měsíc, což je jedině dobře!

Jaroslav Choun

šéfredaktor

Článek Re(d)akční Okénko - únor 2018 byl publikován 1. února 2018 v 05.00 v rubrice Rozhovory. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...