Oprava iPhone do 60 minut? I to je možné

Oprava iPhone do 60 minut? I to je možné

Když se rozbije pračka, tak prostě pár dní nebudete prát. Pokažená lednice znamená, že si několik dní nekoupíte jídlo, co je potřeba chladit. Bez rozbité televize se obejdete klidně několik týdnů, měsíců, nebo si možná nakonec už nikdy nekoupíte novou. Ovšem nefunkční telefon, to je něco úplně jiného.

Prasklý displej, nefunkční konektor, rozbitý reproduktor, baterie s téměř nulovou kapacitou. Tohle jsou nejčastější problémy, které přivádí majitele iPhonu do servisů. Nebudeme si nic nalhávat, oprava jablečného telefonu není úplně levnou záležitostí, nicméně koupě nového je ještě daleko dražší, takže člověku pak nezbývá než peníze obětovat. Ostatně finance často nebývají ani tím hlavním kritériem, podle nějž si lidé servis iPhone vybírají. Mnohem důležitější pro ně bývá, jak dlouho bude oprava iPhone trvat. Každá hodina bez funkčního telefonu je totiž utrpením.

Hledejte rychlý servis

Samozřejmě se najdou opravy, které jsou časově náročnější. Většina z výše jmenovaných problémů se však dá napravit během několika desítek minut – konkrétně do hodiny. Aspoň to je doba, do níž opravuje 90 % věcí servis iPhone Praha s názvem iDirection. Poskytuje také servis mobilních zařízení Samsung, nicméně specializuje se na iPhone, což mu právě umožňuje poskytovat takovou rychlost. Technici mají dost zkušeností se zařízeními iPhone, navíc firma disponuje dostatečnou zásobou náhradních dílů.

Stavte se u iDirection

Většina servisů ví, že zákazníky zajímá hlavně rychlost. Kolik z nich je ale doopravdy rychlých? iDirection rychlost zaručuje. Dorazte do Nusle osobně a přesvědčte se o tom sami. Odborníci provedou diagnostiku, která je v případě opravy zdarma, a sdělí vám, za jak dlouho se můžete pro telefon vrátit. V 90 % případů to bývá do pouhých 60 minut. Od pondělí do pátku jsou k zastižení od devíti do šesti hodin, po domluvě opravují i v sobotu. Vědí totiž, že když se vám rozbije telefon, potřebujete ho mít zpátky co nejdříve. Mrkněte na iDirection.cz a uvidíte, že i ceny vás příjemně překvapí.

Článek Oprava iPhone do 60 minut? I to je možné byl publikován 30. července 2018 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...