Sen o vlastním webu realitou

Sen o vlastním webu realitou

Bez webových stránek se dnes neobejde žádné podnikání. A cesta k nim už zdaleka není tak trnitá jako svého času.

Webové stránky dnes pořídíte doslova za hubičku. Nepotřebujete k nim předražené služby webového designéra ani programátorský kurs. Stačí si najít chvilku, sednout k počítači a pustit se do toho. Ani se nenadějete a na svém monitoru se objeví vámi vytvořený web – nutno dodat, že na pohled nerozeznatelný od webu z pera profesionálního webdesignéra.

Klíčem k úspěchu jsou šablony

Jak je to možné? I za těmito stránkami totiž budou stát profesionálové. Ti pro vás připravili speciální šablony, ze kterých budete vycházet. Z jejich bohatého portfolia si vyberete tu, jež vás nejvíce osloví, a do ní si postupně budete nahrávat vlastní texty a fotografie. Pracovat budete víceméně s předlohou, již si ale můžete upravit k naprosté dokonalosti.

Staňte se vlastním webdesignérem

Víte co? Vyzkoušejte si to ještě dnes. Otevřete stránku saywebpage.com a klikněte na odkaz vyzkoušet zdarma hned. A postupujte podle zadaných instrukcí. Uvidíte, jak vám ihned poté, co se ve vaší režii bude rodit váš vlastní web, stoupne adrenalin. Přeci jen se jedná o tvůrčí designérskou práci, která vyžaduje určité studium. S pomocí šablon to ale jde i bez něj.

Profesionálně vytvořené šablony

Ještě před tím si samozřejmě nabízené šablony prohlédněte. Dejte si na čas a rozklikněte si je jednu po druhé. Z grafického hlediska jim není co vytknout. Jsou nejenom stylové, tzv. graficky čisté, tedy bez jakýchkoliv zbytečností, které by odváděly pozornost. K tomu jsou i pravidelně aktualizovány a jsou do nich implementovány moderní technologie. A co je velmi důležité – vaše nové stránky budou optimalizované, což znamená, že na každé jednotlivé stránce obdržíte odezvu od potenciálních klientů.

Doména a hosting za 99 Kč měsíčně

Další dobrou zprávou je, že samotná výroba stránek vás nebude stát jedinou korunu. Vy následně po jejich spuštění budete hradit jen měsíční poplatek za správu domény. Projdete-li si ale ceník, zjistíte, že se stále pohybujete ve velmi rozumných cenách – základní balíček vyjde na pouhých 99 korun měsíčně! Ani levné webové stránky nikdy nebyly levnější!

Regionální působnost

Nejdůležitější informace na konec: obyvatelé Pardubic, kteří mají zájem o vlastní webové stránky, mohou jen kliknout na odkaz tvorba webových stránek Pardubice, obyvatelům Brna a okolí pro ten samý účel poslouží odkaz tvorba webových stránek Brno a Ostravákům sen o vlastním webu splní odkaz tvorba webových stránek Ostrava.

Článek Sen o vlastním webu realitou byl publikován 17. srpna 2018 v 21.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...