Xiaomi Black Shark - Herní mobil konečně dorazil do Evropy

Sponzorované odkazy

Xiaomi Black Shark - Herní mobil konečně dorazil do Evropy

Herní telefon Xiaomi Black Shark, který se již nějaký ten pátek prodává v Číně, se 16. listopadu konečně objeví také na evropském trhu. Součástí zařízení je odnímatelný ovladač a vodní chlazení s teplotní redukcí 8 stupňů Celsia. Co se procesoru týče, v útrobách telefonu se nachází Snapdragon 845, jenž využívá i aktuální novinka Xiaomi Mi Max 3, o níž jsme psali nedávno.

Jelikož se jedná o kus zařízení, od nějž se očekává, že dá uživatelům možnost komfortně hrát libovolné hry kdykoli a kdekoli, za zmínku stojí rozhodně i další části hardwarového vybavení. Kromě výše uvedeného výkonného procesoru zařízení disponuje grafickým čipem Adreno 630 GPU, 8GB RAM a 128 GB interního úložného prostoru. Baterie s kapacitou 4 000 mAh je u telefonů od výrobce Xiaomi již samozřejmostí.

Black Shark potěší každého hráče.Black Shark potěší každého hráče.

Black Shark samozřejmě využívá operační systém Android. Klasické rozhraní je možné kdykoli přepnout do rozhraní herního, označovaného jako „shark space“. Zapnutí tohoto režimu způsobí automatické vyčištění mezipaměti, čímž pochopitelně dojde ke zlepšení výkonu a zablokuje veškerá upozornění i volání.

Prodej „Černého žraloka“ by měl být v průběhu listopadu zahájen ve všech 28 zemích EU.

Článek Xiaomi Black Shark - Herní mobil konečně dorazil do Evropy byl publikován 10. listopadu 2018 v 00.00 v rubrice Technologie. Autorem článku je Jaroslav Choun. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...