Xbox One dostane podporu klávesnice a myši. Má to ale háček.

Sponzorované odkazy

Xbox One dostane podporu klávesnice a myši. Má to ale háček.

Společnost Microsoft na své akci v Mexiku oznámila podporu klávesnice a myši pro svojí herní konzoli Xbox One. Slavný výrobce herních klávesnic a myší Razer bude vyrábět speciální příslušenství právě pro Xbox One. Bohužel podpora nebude hned u všech her. Záleží na vývojářích dané hry, jestli tuto možnost umožní.

Ve spoustě případech je klávesnice a myš přesnější a rychlejší, hodně znatelné by to bylo v online hrách, proto vývojáři třeba hry Fortnite budou párovat hráče s klávesnicí a myší, což díky propojení všech tří platform nebude zas tak obtížné.

Ilustrační foto – klávesnice a myš od Razer bude k vidění až v LednuIlustrační foto – klávesnice a myš od Razer bude k vidění až v Lednu

Od 14.listopadu si můžete na klávesnici užít hry jako Fortnite, Strange Brigade, War Thunder či Vermintide 2. V budoucnu se dočkáme třeba her DayZ, Vigor a Warface.

Článek Xbox One dostane podporu klávesnice a myši. Má to ale háček. byl publikován 13. listopadu 2018 v 00.00 v rubrice Technologie. Autorem článku je Matěj Pejsar. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...