Nokiaforum.cz - Pomoc, rady, aplikace

Tagy:  fórum, fórum nokia, nokia, rady, mobilni telefony, telefony

Sponzorované odkazy

Nokiaforum.cz - Pomoc, rady, aplikace

Jak už název napovída tak dnes bude řeč o stránce zaměřené především na mobilní telefony značky Nokia.

Určitě se vám už stalo, že jste potřebovali poradit s něčím co se týkalo vašeho mobilního telefonu. Ať už se jednalo o nějaký problém nebo jen o radu. Pro všecny tyto účely už nemusíte hledat hodiny na internetu nějaké to fóru, které se zaměřuje zrovna na to co chcete, ale teď už jen stačí kliknout tady.

Nokiaforum.cz je zatím úplně jiné fórum než jste doposud viděli. Konkurence jsou buď zaměřené na warezz nebo vše řeší příliš technicky. Nokia fórum chce být naopak seriózním fórem pro všechny, kteří potřebují snadno a rychle poradit se svým mobilem. Zároveň, ale chtějí přinášet zajímavé informace o novinkách a trendech ze světa mobilní komunikace. Snad i díky tomu patří mezi nejrychleji rostoucí fóra v Česku.

Co nám nabízi ?

Zejména to jsou aktuální novinky z oblasti mobilních telefonů. Tyto novinky najdet vždy na této adrese.

  • Plnou podporu telefonu se systémem s60 a s60 touch.
  • Možnost nechat si poradit od zkušených uživatelů majíci stejný telefon.
  • Stahovat a dozvídat se o novinkách v oblasti aplikací a her včetně n-gage.
  • Pokec a nových a připravovaných modelech.

Říkate si že tohle je na každém fóru ? Tak čtěte dále.

  • GPS navigace do mobilu.
  • Filmy do mobilu.
  • Grafika a témata.
  • Melodie a vyzvánění.
  • A novinkou je Geocaching s mobilem. Víte co to je ? Jestli ne navštivte fórum a vše vám bude objasněno. Doporučuji vyzkoušet tento stále více populární duh zábavy. A navíc můžete vyhrát zajimavé ceny. Nyní jsou to například plné n-gage hry.

A nyní pár otázek pro admina toho fóra.

Proč vzniklo toto fórum ? Na českém internetu existovala různá fóra věnující se mobilní komunikaci. Bohužel se ale jednalo ve většině případech o fóra, ve kterých se špatně orientuje, jsou příliš technická a nebo úzce orientovaná. Proto jsem se rozhodl založit nekomerční a seriózní fórum, které si klade za cíl vyřešit všechny potíže s telefony Nokia a zároveň nabídnout snadnou orientaci v diskuzích.

Admin team ? Tým Nokia fóra je tvořen jedním administrátorem, čtyřmi moderátory a spoustou uživatelů. Každý z nás je z jiného kouta České republiky a jsme studenti i pracující, kteří mají toto fórum jako svého velkého koníčka. Každý z nás se věnuje fóru několik hodin denně právě proto, aby veškeré dotazy byly rychle zodpovězeny a fórum si zachovalo snadnou orientaci.

Co očekávaš od fóra v budoucnu ? Nyní Nokia fórum rozšiřuje svou podporu také na telefony Nokia bez operačního systému Symbian. Takže i uživatelé telefonů jako je 6300 nebo 5310 XpressMusic si u nás najdou řešení na své potíže a další bohatý multimediální obsah jako jsou hry. Dále se také chceme speciálně věnovat telefonu Nokia 5800 XpressMusic (již dnes nabízíme nejvíce informací, rad a dalšího obsahu pro tento přístroj), mobilní GPS navigaci a nově také geocachingu na mobilech.

Na závěr bych chtěl jen říct, že pokuď něco potřebujete v této oblasti neváhejte a navštivte Nokiaforum.cz. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že jsem taky už potřeboval radu ohledně telefonu a můj dotaz byl velice rychle vyřešen.

Článek Nokiaforum.cz - Pomoc, rady, aplikace byl publikován 19. února 2009 v 10.00 v rubrice Internet. Autorem článku je Ondřej Moravčík. Pro diskusi slouží komentáře (11).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...