Vydaná Picasa 3.8, má dvě důležité nové funkce

Tagy:  picasa, google, fotky, úprava, nástroje, digitální fotky, foto, editace

Picasa 3.8 je oblíbený manager fotek, Picasu vyvíjí Google a ten také představil novou verzi 3.8. Nová verze přináší tři funkce, které jsou zřejmě nejdůležitější, jedna se týká tvorby videa, ta druhá se týká lepšího upravování fotek.

Úplnou novinkou je funkce Face Movie, jejím účelem je tvorba videosekvencí, které se generují podle tváří osob, které jsou na fotkách. Pro vkládání tváří slouží tlačítko „From Faces in Selection“ v menu Create – Movie. Do videa lze vložit několik obličejů.

Druhá novinka se týká upravování fotek. Přibylo několik nových funkcí, hlavní je integrování služby Picnik. Picnik slouží právě pro upravování fotek. Přibylo i několik nových nástrojů, jako jsou různé filtry, korekční nástroje, ozdobné rámečky, atd. Dokonce můžete při úpravách fotky používat i nástroj „pro bělení zubů“, pokud se Vám některé úsměvy na pořízených fotkách nepozdávají.

Pokud si chcete novou verzi 3.8 vyzkoušet, můžete využít zatím jen anglické lokalizace, do několika dnů by měly přibýt i další jazykové verze.

Zdroj: Picasa.google.com

Novinka Vydaná Picasa 3.8, má dvě důležité nové funkce byla publikován 20. srpna 2010 v 04.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...