Service Pack 2 pro Windows 7 nebude

Tagy:  Windows, Windows 7, Service, Service Pack, SP, SP1, Windows 7 SP2, SP2 pro Windows 7

Následující zpráva pravděpodobně zarmoutí velikou část uživatelů, zejména pak administrátorů. Microsoft definitivně utnul tipec veškerým spekulacím o druhém servisním balíčku pro operační systém Windows 7. Není divu. Zdá se, že Microsoft na uživatele Windows 7 do budoucna nejspíše kašle. Začalo to oznámením o zpožděném vydání Internet Explorer 10. Důvodem je zřejmě donucení uživatelů k přechodu na nejnovější operační systém Windows 8.

Rok po uvedení operačního systému Windows 7 se objevila první servisní aktualizace. Ta pro běžné uživatele nepřinesla sice žádné novinky, nicméně integrovala v sobě dosavadní bezpečnostní aktualizace. Od té doby se nahromadila opět veliká spousta aktualizací. Druhý servisní balíček by tedy jistě uživatele potěšil, zejména pak firmy. Bohužel se ho nikdy nedočkáme. Aktualizační služba Windows Update bude samozřejmě nadále fungovat minimálně do února 2013. Plánovaná podpora pro Windows 7 je do roku 2020 – doufejme.

Zdroj: Neowin

Novinka Service Pack 2 pro Windows 7 nebude byla publikován 25. října 2012 v 19.15. Autorem novinky je Milan Herbig. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...