Windows 8 jsou na trhu!

Tagy:  Microsoft, Windows 8, Win, operační systém, Widle, okna, Metro

Dlouho očekávané datum se naplnilo. Microsoft uvolnil na českém trhu, stejně jako na celém světě, nejnovější verzi svého operačního systému Windows. O Windows 8 jsme toho napsali již mnoho, ale to nejdůležitější přišlo opravdu až dnes. Konečně si totiž každý může koupit originální a plnohodnotnou licenci Windows 8 prostřednictvím internetu či v normálních kamenných obchodech. To samé platí i pro prodej zařízení s předinstalovaným operačním systémem.

Můžete také využít zvýhodněných licencí, které mají za úkol nalákat na přechod ze starších systémů Windows. Lze takto koupit novou licenci s cenou pod tisíc korun. Pokud jste si koupili například notebook s Windows 7 v období od 2. června (akce platí až do 31. ledna 2013) můžete získat Windows 8 již za necelých 400 Kč.

Pokud vás zajímá, jak se Windows 8 vyvíjeli od první betaverze, můžete si přečíst následující články: Windows 8 a rozhraní Metro, Windows 8 za dvěrmi a Vše o Windows 8.

Zdroj: Microsoft.com

Novinka Windows 8 jsou na trhu! byla publikován 26. října 2012 v 17.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...