Nová verze iTunes nese číslovku 11 – co přináší?

Tagy:  Apple, iTunes, hudba, muzika, mp3, hudební knihovna, hudební databáze, iCloud, iTunes Store, Aple

I když bylo vydání nové verze multimediálního centra vývíjeného společností Apple naplánované již v říjnu tohoto roku, oficiální vydání se přesunulo až na listopad. Přináší několik změn a novinek, a tak se pojďmě v krátkosti podívat na ty největší.

Jednou z novinek je například předělaný vzhled přehrávače, který je velmi zjednodušený, i přesto však funkčně vybavenější. Umožňuje například snazší vyhledávání písniček bez nutnosti přepínat se do knihovny. Předělaná je i multimediální knihovna, která se také dočkala zjednodušení a přinesla přehlednější práci s hudebními a video soubory. Největší inovací je však znatelná integrace cloudové služby iCloud, v níž lze snadno synchronizovat přehrávání i koupenou hudbu. I na iTunes Store se dostalo, a tak i zde můžete vidět několik změn. Zda-li se iTunes 11 ve verzi pro PC zbavil své pověstné těžkopádnosti, si brzy budete moci přečíst v plnohodnotné recenzi. Recenzi starší verze si můžet přečíst zde.

Zdroj: Apple.com

Novinka Nová verze iTunes nese číslovku 11 – co přináší? byla publikován 30. listopadu 2012 v 07.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...