Levnější Office 365 Personal již na jaře

Nový způsob distribuce kancelářského balíku Microsoft Office nabízející časově omezenou licenci za zvýhodněnou cenu se těší relativně velkého zájmu. V současné době je dostupná verze Office 365 Home Premium, která nabízí možnost instalace Microsoft Office 2013 až na pět počítačů a na další vybraná zařízení. Standardní cena v tuzemsku je nastavena na 2499 Kč ročně, či 249 Kč měsíčně.

Nyní Microsoft v zámoří rozšíří Office 365 o balíček Personal, který bude určen pro jednotlivce. Nabídne nižší cenu, která by se měla být stanovena na 70 dolarů za rok a nebo 7 dolarů za měsíc. K dispozici tak bude jediná licence kancelářského balíku Office 2013 pro PC/Mac a navíc jedna licence pro mobilní zařízení. Dalším bonusem, který je dostupný také v klasické verzi Home Premium (v budoucnou pouze Home), je 20 GB úložný prostor na cloudovém úložiště OneDrive (dříve SkyDrive) a 60 minut volného volání každý měsíc na Skype.

Byť je novinka plánovaná zatím pouze v zámoří, můžeme předpokládat, že Microsoft poskytne balíček Personal i v Evropě. Při současném kurzu by se cena mohla pohybovat okolo 1380 Kč za rok, což by pro řadu uživatelů mohlo přinést dobré úspory.

Zdroj: Office Blogs

Novinka Levnější Office 365 Personal již na jaře byla publikován 17. března 2014 v 08.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...