MxNitro – Nejrychlejší prohlížeč pod sluncem?

Tvůrci oblíbeného a funkčně vybaveného prohlížeče Maxthon přichystali zcela nový webový prohlížeč MxNitro pro uživatele Windows. Podle jejich slov se jedná o vůbec nejrychlejší webový prohlížeč běžící pod nejnovějšími „Okny“. Pravdou je, že prohlížeč je bezpochyby velmi rychlý. Na druhou stranu neoplývá žádnou výbavou. Nečekejte tedy žádné plug-iny, synchronizaci záložek a jiných dat či možnosti individualizace uživatelského rozhraní. Dokonce ani podpora Flash Playeru není součástí MxNitro.

I proto se MxNitro může pochlubit velmi dobrou rychlostí, která je navíc podpořena přednačitáním stránek podle historie navštívených stránek. MxNitro je shovívavý také k systémovým prostředkům. Nízká spotřeba RAM a procesorového času ocení především uživatelé starších počítačů. Uživatelské rozhraní MxNitro je velmi strohé, ale dobře zapadá do zaběhlého rozhraní aplikací Modern UI.

Zdroj: Maxthon

Novinka MxNitro – Nejrychlejší prohlížeč pod sluncem? byla publikován 17. září 2014 v 03.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...