Google Chrome nabídne v offline režimu vlastní minihru

Google v prohlížeči Chrome chystá pro své uživatele speciální Easter Egg. V současnosti zobrazuje webový prohlížeč Google Chrome v případě absence připojení k internetu obrázek nepohyblivého dinosaura doplněný o hlášku Nelze se připojit k internetu. To by se mělo v následujících verzí změnit.

Run, T. Rex, Run!

Run, T. Rex, Run!

Namísto statického dinosaura se v současné testovací verzi Google Chrome objevila zajímavá minihra, v níž musí hráč, potažmo uživatel odpojeného Chromu, přeskákat s animovaným dinosaurem řadu překážek. Ovládání je jednoduché. Dinosaur, Googlem pojmenovaný jako T. Rex, běží sám kupředu, přičemž hráč jej mezerníkem nutí skákat. Každou přeskočenou překážkou jsou hráči připočteny body. Skóre z každého pokusu je samozřejmě zaznamenáváno, nicméně všechna data ze hry jsou ztracena po zavření okna. Zajímavé zpříjemnění jinak otravné obrazovky o hlášení chybějícího připojení. Snad se dostane do stabilní verze.

Zdroj: Google

Novinka Google Chrome nabídne v offline režimu vlastní minihru byla publikován 1. října 2014 v 05.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...