Hackeři začnou DDoS útoky shazovat servery levně na zakázku

O Vánocích zkazili hackeři ze skupiny Lizard Squad radost z nových konzolí mnoha novým majítelům konzolí Xbox One a PlayStation 4, neboť zaútočili na on-line služby těchto konzolí. Nyní se tato skupina ozvala znovu, ale podstatně jiným způsobem.

Lizard Squad začal na internetu nabízet službu Lizard Stresser v podobě DDoS útoku na libovolný server dle přání zákazníka. Za své služby si samozřejmě nechají platit, ale sazby nejsou vůbec vysoké. V řádech několika desítek sekund shodí jakýkoli web či službu již za několik dolarů. Platby v současnosti probíhají pouze prostřednictvím bitcointu. Plánují však i PayPal, který pravděpodobně brzo zareaguje zablokováním. V současnosti oficiální web této služby běží na doméně .su, což je doména bývalého Sovětské svazu a stále je spravována Ruskem. DDoS útoky na zakázku ovšem nejsou žádnou novinkou, nicméně služba Lizard Stresser se jako první takto oficiálně prezentuje.

Zdroj: Betanews

Novinka Hackeři začnou DDoS útoky shazovat servery levně na zakázku byla publikován 7. ledna 2015 v 05.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...