Lednový update Windows 10 Preview je venku – Co je nového?

Windows 10 je v lednu velmi diskutovaným tématem díky tiskové konferenci Microsoftu zaměřené právě na budoucnost systému Windows a také díky další verzi Windows 10 Technical Preview. Co přináší nového?

Windows 10 Preview v aktuálním sestavení nabízí zbrusu novou nabídku Start, českou lokalizaci, konečně přepracované notifikační centrum a také nějaké změny v nastavení. Zajímavou novinkou je ovšem také hlasová asistentka Cortana, nicméně zatím je k dispozici pouze v angličtině, přičemž pro její zprovoznění je nutné nastavit jako jazyk systému americkou angličitnu. K dispozici je jak starší 32 bitové verze (vhodná pro instalaci na starší počítače, ale také na virtuální počítače – např VirtualBox), tak i 64 bitová verze. Máte-li nainstalované starší sestavení Windows 10 Preview, stačí aktualizovat přímo v nastavení systému.

Zdroj: Blog Windows

Novinka Lednový update Windows 10 Preview je venku – Co je nového? byla publikován 26. ledna 2015 v 07.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...