Film o Stevu Jobsovi podle knihy Waltera Issacsona se začal točit

První životopisný film o Stevu Jobsovi, kde jej ztvárnil Ashton Kutcher, sklidil pouze průměrná hodnocení jak od uživatelů, tak i od kritiky. Nyní se ovšem konečně začal točit nový film podle scénáře Aarona Sorkinse, který při jeho tvorbě vycházel z životopisného bestselleru od Waltera Issacsona.

Na postu režiséra se po celé řadě změn nakonec usadil držitel Oscaru Danny Byole a hlavní roli by měl ztvárnit Michael Fassbender. Kate Winslet je obsazena do role Joanny Hoffmanové, která působila na postu šéfky marketingu Macintoshe a NeXTu. Důležitou postavou v historii Applu byl jednoznačně také Steve Wozniak, kterého ve filmu Steve Jobs ztvární komik Seth Rogen. Film bude vydán pod taktovou studia Universal a jeho příchod na filmová plátna se očekává v roce 2016. Scénář bude zaměřen především na trojici pro Apple velmi významných událostí, mezi něž patří uvedení Macintoshe v roce 1984, založení NeXTu o čtyři roky déle a premiéra přehrávače iPod z roku 2001.

Zdroj: SlashFilm

Novinka Film o Stevu Jobsovi podle knihy Waltera Issacsona se začal točit byla publikován 30. ledna 2015 v 14.30. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...