Internetový obchod na šabloně - Který zvolit?

Sponzorované odkazy

Internetový obchod na šabloně - Který zvolit?

Každý začínající podnikatel, který chce provozovat e-shop začíná úvodní otázkou, kde internetový obchod založit?

Kde hledat

Dnes si představíme tři různé platformy internetových obchodů, přičemž k jednomu z nich Vám v dalším díle poskytneme zcela zdarma plnohodnotný ná­vod!

Prvním z nich je Oxyshop – svojí slávu si užíval již před deseti lety, kdy patřil ke špičkám na trhu. Konkurence však nezaostala a rozhodně teď má konkurence schopné vrstevníky.

Dalším velice zajímavým poskytovatelem je Webnode – ten se specializuje spíše na webové stránky, nicméně to je to něco „navíc“, co může Vašemu eshopu dodat šmrnc.

A třetím dnešním poskytovatelem je EshopRychle – vybrali jsme ho proto, že sice patří mezi tu hrstku menších poskytovatelů, kteří se předhání v cenách a výhodách pro klienty, nicméně je v této kategorii jeden z nejlepších.

Oxyshop

Pro ucelení, stránky tohoto poskytovatele naleznete zde.. Nabízí Vám jak eshopy pronajímané (tedy šablonové), dále pak i na míru – ty jsou pak samozřejmě pro mnohem hmotnější a kvantitativnější firmy, které mají vyšší základní kapitál. My se však dnes chceme zaměřit na nejvýhodnější e-shopové poskytovatele pro malé podnikatele.

Úvodní stránka OxyshopuÚvodní stránka Oxyshopu

Oxyshop si můžete vyzkoušet na celých 60 dní zdarma, což se nám zdá jako adekvátní doba. Navíc po celou dobu pronájmu se Vám věnuje specializovaný pracovník.

Co Vám mohou nabídnoutCo Vám mohou nabídnout

Cenově Oxyshop patří rozhodně mezi ty dražší, nicméně můžeme říct, že nadstandartní služby tu rozhodně fungují. Měsíčně dostáváte zpětné vazby, Váš specializovaný pracovník se z vlastní iniciativy neustále snaží o prosperování e-shopu a tak navrhuje efektivní řešení. Utracené peníze za pronájem se Vám tedy určitě vrátí.

Ceník dvou balíčkůCeník dvou balíčků

Oxyshop nabízí také mnoho rozšířených balíčků – modulů. Některé jsou v ceně základního balíčku, některé jsou v ceně pouze u balíčku premium. Nicméně k základnímu chodu Vás určitě nic chybět nebude. TIP: Pokud potřebujete nějaký modul a jeho cena se pohybuje okolo 2 tisíc korun, zkuste Vašeho zástupce poprosit o doplnění modulu zdarma. Vzhledem k ceně pronájmu si zákazníků velice váží a mají vlastní zájem, aby jste prosperovali.

Přehled balíčkůPřehled balíčků

Další záležitost, kterou budete muset samozřejmě řešit, je šablona. Oxyshop velice rozšířil svojí nabídku šablon a tak máte opravdu z čeho vybírat. Nezapomínejte však, že tento proces je nevratný a pokud by po čase se Vám šablona nelíbila, budete nuceni celý eshop předělat do jiné šablony! Nejpoužívanější je šablona FLAT.

ŠablonyŠablony

Oxyshop nabízí i další služby jako například marketing nebo hosting, které Však v porovnání cena x kvalita nepatří k těm nejlepším na trhu.

Webnode

Druhým zajímavým poskytovatelem Webnode a naleznete zde.

WebnodeWebnode

Webnode má oproti Oxyshopu velkou výhodu jako hlavní poskytovatel webových stránek umí výborně propojit kódování stránek s pěkným designem, což u Oxyshopu můžeme cítit jako slabinu.

Co vám v základu nabídnouCo vám v základu nabídnou

Tento poskytovatel se také neřadí mezi ty nejlevnější na trhu, ale ani mezi ty nejdražší. Vyvažuje zde zdravě poměr ceny x kvality, který je pro menší podnikatele ideální.

Ceník WebnodeCeník Webnode

Webnode oproti Oxyshopu marketing nenabízí, ale i zde najdete webový hosting.

Eshop rychle

Posledním zajímavým poskytovatelem je eshoprychle.cz, naleznete zde.

Eshoprychle – úvodEshoprychle – úvod

Eshop rychle nabízí zkušební dobu na 15 dní, což není mnoho na ozkoušení, ale vzhledem k měsíčnímu paušálu Vás tolik nebude trápit jednorázová platba. Eshoprychle také nabízí vlastního zástupce.

Jak začít eshoprychleJak začít eshoprychle

Zde se tedy dočkáte příznivějších cen, nicméně kde uberete na penězích, musíte ubrat i na kvalitě a požadavcích. Můžeme však s klidem říct, že rozhodně nebudete nespokojení, pokud jedete v počtu do 1000 produktů.

Ceník první částCeník první část
Ceník druhá částCeník druhá část

Eshoprychle také nabízí marketingové služby, jejich ceník se však odvíjí od požadavků klienta, nejsou tedy paušální.

V případě, že si potrpíte na kvalitu, ale nechcete zbytečně být fixování na grafické úpravy, doporučujeme Oxyshop. V designovém světě Vás naopak nezklame Webnode a pokud chcete kvalitu za málo peněz, volte eshoprychle.cz.

Článek Internetový obchod na šabloně - Který zvolit? byl publikován 29. května 2017 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Klára Janstová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...