Webové stránky doslova a do písmene pro všechny

Webové stránky doslova a do písmene pro všechny

Bez webových stránek se dnes neobejde snad žádné podnikání. Jak pro podnikatele samotné, tak pro jejich zákazníky jsou naprosto skvělým a užitečným médiem. Podnikatel jejich prostřednictvím dává veřejnosti vědět o svých službách a samotná veřejnost naopak má šanci se o nich dozvědět. Prospěšné jsou tedy pro všechny zúčastněné.

Naštěstí tytam jsou doby, kdy jsme se pro kvalitní internetové stránky byli nuceni téměř zadlužit. Není tomu tak dávno, kdy tvorba webových stránek byla docela drahou záležitostí, jíž si mohla dovolit jen hrstka vyvolených.

Webové stránky zdarma

V současné době na trhu existuje spousta nástrojů, jež nám umožňují vytvořit si webové stránky ještě za méně než za hubičku. Jejich zhotovení je zcela zdarma, vy budete platit prakticky jen za doménu. A to jen jednou za rok! Zní to až neuvěřitelně, že? Není to žádný reklamní trik, webové stránky zdarma jsou dnes příjemnou realitou.

Netstranky.cz

Buďme ale konkrétní. Sen v podobě vlastních internetových stránek plní na adrese netstranky.cz. Skupinka šikovných designérů pro vás připravila jednoduché, ale na pohled velmi působivé šablony, ze kterých budete moci vycházet. Nabízí se vám tak možnost vyzkoušet si práci webdesignera, což je, jak sami jistě brzy uznáte, nesmírně zajímavá a tvůrčí práce. Na jejím konci navíc budou vaše vlastní webové stránky! Bez znalosti programování či instalace ne zrovna levného redakčního systému!

Videoalba i reklama

Stránky, jež si vytvoříte, přitom budou na velmi vysoké úrovni. Návštěvníci nebudou mít šanci poznat, že nejsou z pera profesionála. Vložit si do nich navíc budete moci videoalba či reklamu. Budete je moci i zaheslovat.

62 profesionálně připravených šablon

Pokud jsem to dobře spočítala, na výběr máte mezi neuvěřitelnými dvaašedesáti šablonami, do kterých jednoduše vložíte svůj text a fotografie. Ty samozřejmě musíte mít odkoupené, nebo používat své vlastní, jinak byste se mohli dostat do křížku s autorským právem. Doporučujeme projít si všechny šablony a jednoduše si vybrat tu, jež se vám bude nejvíce zamlouvat. A pak pokračovat dle instrukcí. Jednoduché, že? Své vlastní webové stránky tak můžete mít už dnes večer, tak se do toho pusťte!

Článek Webové stránky doslova a do písmene pro všechny byl publikován 13. července 2018 v 15.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...