Google představil Google+ Komunity

Tagy:  Google, Google+, sociální síť, uživatel, internet, Komunity, nová funkce

Počet uživatelů sociální sítě Google+ roste každým měsícem. Facebook je však stále daleko napřed. Před více jak týdnem Google prezentoval novou funkci určenou pro uživatele sociální sítě Google+ – funkci Komunity. Účelem Komunit je spojit dohromady uživatele jednoho zájmu (záliby) a umožnit jim odděleně diskutovat. Komunity fungují podobně jako Skupiny (Google Groups), které budou pravděpodobně časem nahrazeny právě Komunitami.

Představte si, že vaším koníčkem je například sbírání známek, navštěvování českých památek, turistika, atd. Pomocí skupin se budete moci snadno spojit s ostatními a diskutovat o stejné tématice, aniž byste vyhledávali tématicky zaměřená diskusní fóra. Celou situaci bohužel podrývá fakt, že počet českých aktivních uživatelů Google+ není zdaleka takový, jaký Komunity předpokládají.

Google+ Komunity naleznete mimo jiné jako odkaz na levém ovládacím panelu Google+. Připojit se můžete ke kterékoliv komunitě, popřípadě vytvořit vlastní.

Novinka Google představil Google+ Komunity byla publikován 16. prosince 2012 v 10.30. Autorem novinky je Milan Herbig. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...