Outlook.com hlásí 60 milionů uživatelů – vzniká nová konkurence?

Tagy:  mail, Outlook, e-mail, Microsoft, Hotmail, Outlook.com, MS

V oblasti zdarma poskytovaných e-mailových schránek se pohybuje celá řada společností, mezi kterými dominuje Google se svým GMailem. Těsně pod ním se však drží také Microsoft a jeho Hotmail. Microsoft však spustil novou službu Outlook.com, z čehož vyplývá, že s Hotmailem nemůžeme v budoucnu počítat.

K jeho ukončení a přesunu všech uživatelů do nové služby by mělo dojít ještě letos v létě. Důležitou zprávou je, že původní uživatelé Hotmailu budou mít možnost ponechat si původní doménu v e-mailové adrese. Stále tedy bude řada adres s doménu @hotmail.com.

Outlook.com má již 60 milionů uživatelů a Microsoft klade stále větší důraz na jeho propagaci a mluví o mnohem větších možnostech v oblasti synchronizace se sítěmi jako Facebook či Twitter, o lepším antispam filtru a v neposlední řadě také o novém uživatelském rozhraní ve stylu Windows 8.

Zdroj: Outlook

Novinka Outlook.com hlásí 60 milionů uživatelů – vzniká nová konkurence? byla publikován 20. února 2013 v 13.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...