ČSFD posiluje spolupráci s CineStarem – Má vlastní sál

Československá filmová databáze již delší dobu spolupracuje s provozovatelem sítě multikin CineStar. Nyní se spolupráce prohlubuje a ČSFD otevírá vlastní sál. Půjde o specifický sál, ve kterém budou promítány jen filmy s velkými očekáváními a s vyšším hodnocením. Podle slov zakladatele ČSFD.cz Martina Pomothy, potěší tento sál především uživatele, kteří se rozhodují vedle svých preferencí také podle hodnocení na ČSFD.cz. V tomto sále tedy budou jen filmy s hodnocením nad 70%. Na ČSFD se filmy s hodnocením vyšším než 70% zbarví do červené barvy. Martin Pomotha dodal, že filmovým fanouškům bude stačit volba žánru a film, který uvidí v ČSFD Sále je nezklame.

ČSFD Sál je otevřen od 2.10.2013 a první dva filmy, které běžely na plátně byly Rivalové a Gravitace. Československá filmová databáze byla čistě jen internetovou databází a magazínem ve světe kinematografie. Nyní se ve větší míře fyzicky dostává i mezi uživatele.

Zdroj: CSFD.cz

Novinka ČSFD posiluje spolupráci s CineStarem – Má vlastní sál byla publikován 5. října 2013 v 05.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...