Youtube má rekord, nejvíc shlédnutí videa během 24 hodin

Tagy:  youtube, video, rekord, stream, shlédnutí, oblíbené video, rihanna, eminem, hudba, klip, hudební klip

Youtube je především skladištěm hudebních klipů všech možných stylů a zaměření, společná skladba Eminema a Rihanny se ovšem blýskla tím, že zaznamenala docela důležitý rekord.

Klip, který se jmenuje Love The Way You Lie zaznamenal za 24 hodin od vložení 6,6 miliónů shlédnutí, což znamenalo pro pěvecké duo velký úspěch. Za prvních pět dní od vložení bylo započteno 18 miliónů shlédnutí, to však nestačí na rekordmana v této kategorii. Naprostou hvězdou, alespoň na Youtube je v počtu diváků začínající idol teenagerů Justin Bieber, který s klipem Baby opravdu zabodoval, v kolonce počet shlédnutí je číslo 280 000 000.

Youtube logo

Youtube logo

Za loňský rok se na Youtube velice dařilo například Susan Boyle, ženě s velice zajímavým hlasem, která se účastnila soutěže v hledání talentů. Mezi často zobrazovanými se řadí i video David After Dentist, jehož úspěch je tak trochu tajemstvím, protože jde o nafilmované dítě v sedačce automobilu, které je převáženo domů a je silně „zmateno“ po anstezii u zubaře. Na dalších místech se umístil například trailer k filmu, nebo různé televizní reklamy.

Žebříček nejsledovanějších videí za loňský rok najdete na stránkách Googleblog.blog­spot.com

Zdroj: Metro.co.uk

Novinka Youtube má rekord, nejvíc shlédnutí videa během 24 hodin byla publikován 11. srpna 2010 v 00.45. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...