BitDefender: Antivir současnosti

Sponzorované odkazy

BitDefender: Antivir současnosti

Antivir, ano toto musíme mít v počítači v dnešní době úplně všichni. Doporučuji Vám toto nepodceňovat, nebo budete v životě litovat. V dnešním článku se podíváme na antivir, který není mezi lidmi tak znám jako Avast, Eset, AVG apod. Jedná se o program BitDefender, což je antivir, který má za úkol chránit Váš počítač před škodlivým softwarem. A co vše vlastně umí? Na tyto otázky a ještě něco navíc se dozvíte v dnešním článku.

Co vše vlastně umí?

BitDefender Antivirus je program, který umožňuje snadno a velice rychle chránit počítač před škodlivým softwarem. Jedná se o antivir, který byl navržen jako dlouhodobá ochrana počítače před různými druhy virů, spywarů, trojských koňů, malwaru apod. Obsahuje účinné vyhledávající algoritmy, které mají za úkol najít a zničit vše podezřelé, co se v počítači nachází. Rychlost nalezení potencionální hrozby je opravdu skvělá! Program mimo jiné umožňuje široké možnosti natavení ruční a nebo automatické detekce počítače, respektive jeho skenování. Ale jako každý program, i tento, má své nedostatky. Bohužel antivir nedisponuje možnosti ochrany počítače v reálném čase, tudíž má potencionální hrozba čas na to, aby se v pc pořádně zabydlela. Nabízí více než 90 tisíc definic virů, tudíž databáze je opravdu rozsáhlá. Skenování počítače si můžete naplánovat, takže disponuje také pěkným plánovačem. Mimo jiné disponuje také moderní ochranou uživatele, aby se na Vás nenalepila třetí osoba, dále pak ochranou B-HAVE, což je analýza souboru v emulovaném prostředí, možnosti nastavení vzhledu antiviru a pokud se stane, že program najde vir, můžete si vybrat, zda jej chcete smazat a nebo pouze uložit do karantény. Osobně doporučuji smazat a budete mít klid.

BitDefenderBitDefender

Závěrem

Chcete-li vyzkoušet něco jiného, doporučuji Vám tento program vyzkoušet. Nabízí moderní nástroje, které stále chrání Váš počítač. Nemusíte mít strach, že se bude jednat o aplikaci, která nefunguje správně a bezpečně. Je to pouze alternativa pro antiviry, které je potřeba platit. Samozřejmě nebude obsahovat tolik nástrojů a funkcí jako placený program, ale základní jádro je u obou programů stejné. Mají chránit počítač a to oba tyto programy dělají skvěle!

Moje hodnocení:  80 %

Článek BitDefender: Antivir současnosti byl publikován 24. října 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...