TOP 4 PC hry pro rok 2019 + návod, jak získat slevu

TOP 4 PC hry pro rok 2019 + návod, jak získat slevu

Rádi se odreagujete nějakou tou dobrou počítačovou hrou? Ať už patříte k milovníkům stříleček, nebo raději řešíte zapeklité hádanky, pokud máte všechny staré kousky už odehrané, mrkněte s námi na nejlepší hry na PC pro rok 2019.

Sednout si v podvečer k počítačové hře může být skvělým odreagováním nejen pro studenty, ale i pro pracujícího člověka. Některé kousky se však rychle ohrají, a je tak třeba obměnit sbírku a pořídit nejzajímavější novinky. A právě top PC hry 2019 vám v následujícím článku představíme.

Tom Clancy's The Division 2

Tato hra je novinkou od společnosti Ubisoft. Vyšla 15. března 2019 a volně navazuje na první díl z roku 2016. Vžijte se do role vojáka z uskupení Strategic Homeland Division a pokuste se obnovit město Washington D.C. zničené bandity a vrahy. Tato RPG střílečka plná zajímavých misí zaujme každého milovníka akce a napětí.

Hra se v mnohém podobá prvnímu dílu, vývojáři si však na ní dali opravdu záležet a vylepšili snad každý její aspekt. Těšit se tak můžete na propracovanější příběh, více misí i detailnější grafiku postapokalyptického města zdevastovaného chemickým útokem. Fanouškům jedničky by tak tahle pecka určitě neměla uniknout.

Metro Exodus

Postapokalyptickou akci přináší i třetí pokračování hry Metro zvané Exodus. Oproti předchozím dílům se kromě rozlehlých podzemních tunelů podíváme také na povrch zničeného Ruska. Kvalitní příběh, propracované postavy i grafika a hutná atmosféra jsou samozřejmostí.

Staňte se na několik hodin Arťomem, hlavním hrdinou příběhu postaveného na základě románu Dmitrije Glukhovského, a najděte nové místo k životu pro skupinu přeživších. Cestu si budete muset prostřílet skrze lidské i zvířecí mutanty, úkol to tedy nebude zrovna lehký. Pamatujte, že nebezpečí číhá na každém kroku.

TIP: Pokud vám už neslouží starý notebook, poohlédněte se po nějaké té herní novince. Na OKAY seženete počítače všeho druhu a navíc za skvělé ceny.

Far Cry New Dawn

Milovníky stříleček potěší další pokračování úspěšné série od Ubisoftu, které příběhově navazuje na Far Cry 5. Odehrává se 17 let po jaderné válce, země se tak začala již zotavovat a plnit rostlinami. Oblast Hope Country tak hraje všemi barvami, díky čemuž je grafika mnohem veselejší než u jiných postapokalyptic­kých her.

Oproti předešlým dílům vám New Dawn nabídne větší možnosti seberealizace – sestrojte si netradiční zbraně, uzavírejte nová spojenectví a prozkoumejte rozlehlý otevřený svět. Dokážete se postavit do čela odboje a porazit sesterskou dvojici, která se svou skupinou okrádá a vraždí zbylé přeživší?

Resident Evil 2

O legendární sérii Resident Evil slyšel snad každý z nás. Hned začátkem letošního roku vyšel remake druhého dílu z roku 1998, který je považován za jeden z nejvydařenějších z celé série. Plnohodnotná předělávka se drží osvědčeného příběhu, herní grafika i vlastnosti a také rozložení mapy však dostaly novou moderní podobu, aby obstály v dnešní nabité konkurenci.

Pokud se rádi bojíte, hra s hororovými prvky bude jistě něčím pro vás. Vydejte se prozkoumat lokace města Racoon City, kde na vás v každém zákoutí číhá nějaká ta zombie či jiná nestvůra. K dispozici máte pouze omezený počet nábojů, dobře si tedy rozmyslete, kdy bezmyšlenkovitě některého z nepřátel zastřelíte, či kdy se nebezpečí raději vyhnete obloukem.

Jak vidíte, máme za sebou teprve čtvrtinu roku, ta však byla na herní pecky opravdu bohatá. Pozadu nezůstanou ani další měsíce, určitě si nenechte ujít ani Doom Eternal a Cyberpunk 2077. Všechny hry na PC a potažmo i na PS4 seženete za dobré ceny například v e-shopu Kasa, poohlédnout se můžete i po nabídce dalších obchodů s elektrem.

Ušetřete až 33 % na každém nákupu díky cashbacku

Paříte-li PC hry ostošest, jistě víte, že jejich pořízení může pěkně lézt do peněz. Cashback portál Tipli.cz to ví též, a proto se snaží svým uživatelům pomoci ušetřit. A to tak, že nabízí část peněz z nákupu zpět! Stačí se zcela zdarma zaregistrovat na Tipli.cz a pak už jen sbírat odměny a slevy.

Zajímá vás, jak to funguje? Proklikněte se před objednávkou v oblíbeném obchodě na jeho web skrze cashback portál a následně nakupte tak, jak jste zvyklí. Získat můžete ve více než 750 partnerských obchodech odměny až 33 %. Vedle her pro PC či playstation ušetříte samozřejmě i na počítačích, mobilech či konzolích. Elektro pořídíte levněji například v Euronics, Datartu, Okay, na Smarty.cz či Kasa.cz.

Nejen obchody s elektronikou však s portálem spolupracují. Cashback získáte i na hračky pro děti, oblečení, nábytek a další produkty. Odměnit se tak můžete nechat i za objednávku u Dr. Maxe, čínského AliExpressu nebo ubytovacího portálu Booking.com.

Cashback z nákupů je nabídka časově neomezená a navíc se dá kombinovat také s dalšími slevami. Proto vyzkoušejte registraci zdarma a sbírejte bonusy za každý nákup. Nic vás to nestojí a ušetřit tak ročně můžete i několik tisíc korun.

Článek TOP 4 PC hry pro rok 2019 + návod, jak získat slevu byl publikován 27. března 2019 v 23.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...