Vyhlášení čtenářské fotografické soutěže se Zonerem

Sponzorované odkazy

Vyhlášení čtenářské fotografické soutěže se Zonerem

Podzimní fotografická soutěž je za námi, a tak vám přinášíme vyhlášení vítězných fotografií a jejich autorů. Ceny do soutěže poskytla společnost ZONER software, a.s., které za ceny děkujeme.

Inspirativní fotografie

Za celých 6 týdnu soutěže se nám nashromáždilo mnoho zajímavých fotografií. Od klasického kancelářského stolu, přes pohodu vyhřáté postele až po malebné zahrady. Různorodost byla veliká a projevila se také různorodá fantazie fotografů. Děkujeme všem zúčastněným čtenářkám a čtenářům, jejichž fotky jsme uveřejnili na webové galerii Zonerama.

Vítězné fotografky jsme kontaktovali a věříme, že díky vynikajícímu softwaru Zoner Photo Studio bude focení pohodlnější a třídění fotek mnohem efektivnější. Gratulujeme tedy všem vítězným fotkám i fotografkám a přejeme i nadále dobré světlo.

3. místo – Jitka Kottová

Třetí příčku obsadila Jitka Kottová a získává elektronickou licenci Zoner Photo Studio 16.

Jitka Kottová: „Je fajn, že si člověk může odpočnout od obrazovky tím, že se podívá oknem do dáli na stromy a zelenou (stále ještě) louku a zelená prý uklidňuje a regeneruje…

3. místo – Jitka Kottová3. místo – Jitka Kottová

2. místo – Michaela Chroboková

Druhou pozici obsadila Michaela Chroboková a získává elektronickou licenci Zoner Photo Studio 16.

Michaela Chroboková: „*Můj pracovní koutek ve Francii, kde pracuji jako au-pair. Společnost mi dělá starý a pomalý počítač.*“

2. místo – Michaela Chroboková2. místo – Michaela Chroboková

1. místo – Jana Vyskočilová

První místo obsadila redakcí nejlépe hodnocená fotografie Jany Vyskočilové, která získává elektronickou licenci Zoner Photo Studio 16.

Jana Vyskočilová: „*Nedělní siesta…*“

1. místo – Jana Vyskočilová1. místo – Jana Vyskočilová

Vítězkám ještě jednou gratulujeme a všem zúčastněným čtenářům děkujeme za pěkné příspěvky. Sledujte i nadále SWMag.cz.

Článek Vyhlášení čtenářské fotografické soutěže se Zonerem byl publikován 25. listopadu 2013 v 15.45 v rubrice Programy a Internet. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...