F-Secure Anti-Virus 2014: Novinka mezi antiviry

Sponzorované odkazy

F-Secure Anti-Virus 2014: Novinka mezi antiviry

Máte problém s ochranou počítače? Stává se Vám často, že v počítači naleznete vir? Asi budete mít špatný antivir a proto Vám doporučuji aktualizovat databázi a nebo vyzkoušet nějaký jiný, kterých je na internetu opravdu hodně. Ochrana počítače je velice důležitá a proto jsme se rozhodli, že Vám představíme novinku na trhu. Jedná se o moderní antivir F-Secure Anti-Virus, který chrání počítač všemi různými funkcemi a nástroji. Pohodlně se usaďte a přečtěte si pár řádků a tomto novém antiviru.

Co je F-Secure Anti-Virus?

Jedná se o kvalitní antivir, který chrání počítač přes nejrůznějšími hrozbami, jako například přes malware a mnoha dalšími pokusy o vniknutí do Vašeho počítače, aby se Vám nabourali do databáze a vybrali Vám co nejvíce dat a hesel. Nabízí jednoduchou instalaci a správu, která je ideální pro úplného začátečníka. Navíc Vám nebere tolik vnitřní paměti, takže můžete pracovat s dalšími programy a nijak se nelimitovat. Podporuje nejnovější operační systém Windows 8, až po nejstarší Windows XP. Mimo jiné nabízí neskutečnou škálu různých jazyků od češtiny po čínštinu.

F-Secure Anti-Virus 2014F-Secure Anti-Virus 2014

Výhody programu

Mezi hlavní výhody programu patří ochrana počítače v reálném čase (tzv. rezidentní ochrana), dále pak automatické a nebo ruční skenování počítače. Můžete si také vytvářet vlastní úkoly, které chcete s programem provádět. Dokonce můžete skenovat uvnitř komprimovaných souborů a provádět další úkoly s nalezenými hrozbami.

Hodnocení na závěr

A zase se na svět dostala alternativa pro antiviry. Ti, kteří nechtějí utrácet velké peníze za placené antiviry, mohou vyzkoušet tento program a mohu Vám zaručit, že bude fungovat správně a již nebudete mít problémy s internetovými hrozbami, se kterými se setkáváme v poslední době velice hodně. Instalace programu a následná správa je opravdu jednoduchá, tudíž není potřeba žádného školení ani dlouhého studování. Rozhraní programu je navrženo tak, aby začátečník program zapnul a mohl hnedka s programem pracovat, aniž by předtím program složitě studoval.

Moje hodnocení:  80 %

Článek F-Secure Anti-Virus 2014: Novinka mezi antiviry byl publikován 8. října 2014 v 11.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...