TweetDeck: Ideální pro správu Twitteru

Sponzorované odkazy

TweetDeck: Ideální pro správu Twitteru

Používáte sociální sítě? Znáte i něco jiného, než Facebook? Pokud používáte Twitter, tak je tento článek určen právě pro Vás. Představujeme Vám aplikaci TweetDeck, která nabízí jednoduchou správu Vašeho účtu přímo z plochy počítače, bez nutnosti připojení přes webové rozhraní. Nevěříte? Koukněte na následující článek a uvěříte, že něco podobného opravdu existuje.

Co je TweetDeck?

Jedná se o moderní program pro správu Vašeho účtu na sociální síti Twitter. Ale nemusíte mít strach, tento program zvládne i konkurenční programy jako přihlásit se na Facebook, MySpace, LinkedIn a další. A pokud chcete vědět, kterou to jsou, tak si program musíte nainstalovat a pak to jednoduše zjistíte. Aplikace je zdarma stažitelná, takže není potřeba žádné registrace ani zaplacení licence. Stačí stáhnout, přihlásit se na účet, který chcete, nastavit si program dle své libosti a začít program používat na plné obrátky.

A jak vlastně program vypadá a funguje?

Program je rozdělen na tři části, ve kterých krásně vidíte, co se zrovna kde děje. Máte přehled o každé informaci a můžete obratem reagovat na jakoukoliv změnu. V jedné části naleznete kompletní seznam přidaných záznamů, v dalším jsou vyobrazeny odpovědi a v poslední části naleznete zprávy, které můžete poslat přímo osobě, které chcete. K dalším výhodám programu patří organizačně super udělané grafické rozhraní, automatické aktualizace a taktéž si můžete vybrat, kolik informací chcete, aby se Vám zobrazovalo. Zobrazení „tweetů“ je dle času vložení. Mimo výše uvedené vlastnosti programu můžete také vytvářet vlastní seznamy a sloupce, plánovat automatické odeslání příspěvků a nebo si nastavit vlastní upozornění na nový příspěvek.

TweetDeckTweetDeck

Na závěr

Pokud Vás nebaví, tak jako mě, stále klikat na webový prohlížeč a následně na záložky, tak vyzkoušejte tento perfektní program. Naleznete v něm úplně vše a dokonce si myslím, že má větší přehled, než webové rozhraní této sociální sítě. Opravdu doporučuji alespoň vyzkoušet. A jako bonus na závěr. „Facebookáři“ nemějte strach, můžete jej použít i pro tuto sociální síť! Osobně jsem tento program také vyzkoušel a musím říci, že mě docela překvapil. Nečekal jsem, že bude tak zajímavě vytvořen a bude podporovat více účtů současně!

Moje hodnocení:  90 %

Dobrý freeware

Článek TweetDeck: Ideální pro správu Twitteru byl publikován 29. října 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...