Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje SWMag.cz

Sponzorované odkazy

Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje SWMag.cz

A máme tu konec roku 2014. Uplynul sice jako voda, ale připravil celou řadu zajímavý událostí ve světe informačních technologií a také řadu nových programů a služeb. Recenze řady z nich jsme publikovali napříč celým rokem. Navíc mohu prozradit, že připravujeme řadu článků, které vám připomenou nejenom události předešlého roku.

Ať už Vánoce slavíte zcela tradičním či netradičním způsobem, věřím, že si již probíhající vánoční svátky užíváte v klidu a s příjemnou vánoční atmosférou. Programy či různé předplatné služeb jsou zajímavým dárkem, a tak nás zajímá, zda-li nějaký podobný dárek očekáváte pod vaším stromečkem? Podělte se s námi v komentářích.

Nastává čas poděkovat vám všem, našim čtenářům, za přízeň softwarovému magazínu SWMag.cz. Za celou redakci SWMag.cz vám přeji příjemné prožití vánočních svátků, krásnou atmosféru a mnoho radosti. Do nového roku vám přejeme mnoho štěstí, zdraví a úspěchů. Doufám, že i nadále zachováte přízeň magazínu SWMag.cz. Těšit se můžete na pravidelný přísun novinek ze světa informačních technologií a celou řadu zajímavých recenzí. Navíc chystáme řadu rozhovorů se zajímavými osobnostmi a také soutěže. Zůstaňte s námi i v roce 2015.

Ondřej Dostál
šéfredaktor SWMag.cz

Článek Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje SWMag.cz byl publikován 24. prosince 2014 v 11.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...