Coolhousing ZRYCHLUJE: Nabízí konektivitu 1 Gbps za cenu 100 Mbps!

Coolhousing ZRYCHLUJE: Nabízí konektivitu 1 Gbps za cenu 100 Mbps!

Provozujete online projekt s tak vysokou návštěvností, že klasický webhosting nepřipadá v úvahu? Anebo snad uvažujete o vlastní webhostingové firmě, ale nemáte k dispozici odpovídající zázemí? V obou případech se neobejdete bez výkonných serverů a špičkového serverhousingu. A jistě neodmítnete lákavou nabídku na spolehlivý serverhousing s konektivitou 1 Gbps za cenu 100 Mbps. Právě takovou akci totiž vyhlásilo na první dva měsíce tohoto roku datové centrum Coolhousing.

Když rychlost hraje hlavní roli

Pravdou je, že v litém konkurenčním boji nerozhoduje pouze stabilita připojení, ale také zabezpečení a rychlost. Serverhousing v datovém centru společnosti Coolhousing nabízí kombinaci všech tří zmíněných kritérií. A všem novým klientům nyní zřizuje velkokapacitní 1Gbps připojení za cenu 100 Mbps. Což je skvělá správa pro každého, kdo vyžaduje prvotřídní služby bez jakýchkoliv kompromisů. Pokud je pro vás investice do vlastní serverovny nevýhodná, budete si serverhousing v moderním datacentru pochvalovat.

Pokročilá řešení pro náročné zákazníky

V rámci serverhousingu si můžete vybrat ze čtyř variant – tower server, rack server, tower farm a rack farm. Ať už se však přikloníte ke kterémukoliv řešení, budete moct těžit z nadstandardních služeb. Za zmínku stojí inteligentní zásuvkový systém pro měření reálné spotřeby a ovládání napájení prostřednictvím zákaznického ControlPanelu. Dále pak pokročilá Anti-DDoS ochrana, nonstop zákaznická podpora, neomezený přenos dat a v neposlední řadě férová cena dle reálné spotřeby serverů.

Coolhousing je odpovědí na otázku, kam umístit server a neriskovat nespočet potenciálních problémů. Firma patří k top poskytovatelům serverhousingu a na trhu funguje od roku 2003. Datové centrum se třemi serverovnami se nachází v Praze na Vinohradské třídě, přímo v místě propojovacího uzlu NIX.cz. Další informace najdete na coolhousing.net.

Článek Coolhousing ZRYCHLUJE: Nabízí konektivitu 1 Gbps za cenu 100 Mbps! byl publikován 27. ledna 2017 v 12.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...